Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

Zitmeubelen van oude eikenhouten wijnvaten

Een aantal maanden geleden werd STUDIOVHF benaderd door een relatie om te praten over de productfotografie voor een nieuwe webshop. Het nieuwe bedrijf genaamd Woodr werd opgestart door een econoom en een webontwikkelaar als side-venture. Het gebeurt niet vaak dat STUDIOVHF benaderd wordt voor de productfotografie voor een nieuwe webshop als start-up. Meestal komt dat pas een aantal jaren na de start-up als de eisen meegroeien met de groei van de onderneming. Woodr is duidelijk anders.

Woodr Vintage Furniture

De lijn van Woodr bestaat uit zitmeubelen en interieur accessoires gemaakt van oude eikenhouten vaten uit Zuid-Afrika. Een duurzaam materiaal dus. Ook duurzaam is de aandacht die besteed wordt aan de lokale arbeidsvoorwaarden, opleiding en investering in duurzame inzetbaarheid van kansarme jongeren. De meubelen worden met aandacht volledig met de hand gemaakt en hebben een hoge zitbare en voelbare kwaliteit.

De betrokkenheid van de webontwikkelaar garandeerd natuurlijk de aandacht die besteed wordt aan de kwaliteit van de website. Door de aard van het materiaal, de kwaliteit en de duurzame arbeid gaat het hier om een premium product voor de kritische consument die eens wat anders wil. De website moest daarom ook een premium uitstraling krijgen en derhalve verzorgde STUDIOVHF de productfotografie.

Productfotografie van meubelen

Fotostudio STUDIOVHF bij Zwolle verzorgt de productfotografie voor diverse bedrijven in de regio en heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd met verschillende soorten meubelen, zoals tafels, stoelen en bureaustoelen. Bij het fotograferen van meubelen zijn met name de volgende facturen belangrijk.

  • De verhoudingen, lengte breedte en diepte moeten zo natuurlijk mogelijk overkomen, zodat het product aan de verwachtingen voldoet op het moment dat de (potentiële) klant het product in het echt ziet. Met name bij een webshop is dat belangrijk omdat dit retourzendingen voorkomt.
  • De materiaal- of stofuitdrukking moet correct zijn zodat er een goede indruk is van de kwaliteit hoe het oppervlakte zou voelen.
  • De kleur moet correct weergegeven worden.

Hoe logisch dit ook mag klinken, het is lastiger te bereiken dan zo op het eerste oog zichtbaar en enige ervaring met het fotograferen van meubelen of productfotografie in het algemeen is belangrijk. De fotografen van STUDIOVHF combineren jarenlange ervaring met hedendaagse kennis op het gebied van fotografie, studio licht, ‘onthoekingstechnieken’ en digitale nabewerking.

Naast het fotograferen van meubelen heeft de studio ook ervaring in het fotograferen van interieurs voor inrichters in zowel de particuliere als de zakelijk markt. Ook worden interieurs in retail, kantoor en industrie vastgelegd voor architecten en interieurbouwers. Wij nodigen u uit om het veelzijde portfolio van STUDIOVHF te bekijken.