Wonen en Interieur Blog

Babykamer en kinderkamer

Studio Noos

Ben jij een moeder met een jong kindje dat opzoek naar een grote shopper, luiertas of schoudertas? Of ben jij opzoek naar een leuk en uniek cadeau voor een babyshower? Dan is een tas van Studio Moos misschien wel iets voor jou. Wanneer jij buiten de deur stapt met jouw baby heb je natuurlijk van alles nodig; een flesje, billendoekjes, speentjes en schone kleding. Oh, en vergeet de luiers niet! Dit past allemaal in een handgemaakte en betaalbare tas van Studio Noos. Deze tassen kun je ophangen aan iedere soort kinderwagen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met leuke bijpassende accessoires.

 

Voordelen luiertas Studio Noos

Een luiertas van Studio Noos heeft veel voordelen in vergelijking met andere luiertassen. Zo hebben zij de volgende voordelen:

–        Veel ruimte voor alle spullen, zo hoef jij niet met allerlei verschillende tassen te sjouwen en kun je al je benodigdheden makkelijk terug vinden. Ook handig voor de oppas!

–        Veel verschillende stofjes en printjes om uit te kiezen. Zo kun je onder andere kiezen uit een rib stof, teddy stof of linnen in veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een tas die bij iemand past. De collectie wordt regelmatig aangepast met een oog op de nieuwste hypes en trends.

–        Een grote opening. Hierdoor kun je gemakkelijk naar de spullen zoeken die je op dat moment nodig hebt.

Organiseren

Een grote tas kan soms ontzettend handig zijn om al je spullen van a naar b te krijgen, zonder dat je met meerdere tassen moet sjouwen. Echter kan het soms wat rommelig worden in de tas, doordat je alle grote en kleine spullen door elkaar komen te liggen. Om dit te voorkomen kun je kleine etuis kopen van Studio Noos. Deze etuis zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en patronen als de tassen, waardoor je het ontzettend leuk kunt laten matchen.

Bron van dit artikel : https://www.vierseizoenen.nl/c-4775134/studio-noos/

Comments are disabled.