Leuk in huis
Image default
Badkamer

Assenti badkamermeubelen zijn puur design

Het badkamermeubel wordt natuurlijk bijpassend gekozen bij de stijl en het ontwerp van de badkamer. Een strak en stijlvol badkamerontwerp vraagt tenslotte om ander sanitair en tegels met tegelontwerp dat volledig passend is bij het interieur dan de meer nostalgische of vintage badkamers. Eigenlijk heeft Assenti badkamermeubelen voor ieder interieur, of dit nu modern is, dan zou u het Victory meubel, de Aphrodite of de Springfield kunnen gebruiken, of dat deze meer nostalgisch is waarbij natuursteen wastafels zoals het Belgisch hardsteen op een Deluxe 2.0 weer heel erg mooi passen. De specialisten van www.badendesign.nl ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur en geven u graag scherpe netto prijzen op voor Assenti producten. Ook helpen zij graag bij het maken van een 3D tekening voor uw badkamer waar ook de juist de keuze uit de diverse afwerkingsmogelijkheden in zijn verwerkt. Vooral omdat de mogelijkheden zoals echt houtfineer met Bamboe, Walnoot en Wenge of de melamine houtkleuren met een aantal bewerkte eikenhout soorten of de RAL kleuren en zelfs een metaalkleur zo divers zijn maar tegelijkertijd een enorm verschil maken in de uitstraling.

Grote en kleine badkamers

Daarnaast bestaat er voor Assenti badmeubelen geen verschil tussen een grote of een kleine badkamer, tenminste niet in de zin van hun stijlvolle meubels. Standaardmaten tot 300cm breed en maatwerk voor afwijkende tussenmaten en daarboven uit is behoort tot de serviceverlening van Assenti. Voor de kleine badkamer hebben zij juist weer de D38 of de Q38, een badkamermeubel in een aantal breedtes maar allemaal slechts 38cm diep, Bij uitstek dus geschikt voor plaatsing daar waar de doorloop in de badkamer beperkt is en met behulp van een dergelijk ondiepe badmeubel er bewegingsruimte gewonnen wordt. Denkt u hierbij niet dat dit ten koste gaat van de ruimte in de wastafel zelf, dit is geenszins waar, er blijft mede door de slimme vormgeving voldoende ruimte beschikbaar voor de normale dingen die een ieder aan de wastafel pleegt uit te voeren.

Assenti prijs opvragen

De conclusie is dan ook dat het Assenti badkamermeubel divers is, veel te bieden heeft en duidelijk het verschil maakt. Door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden, materialen en maatwerk helpt Bad & Design u graag bij het uitwerken en uittekenen van een badkamerontwerp. Hierbij worden ook het inpassen van de kolomkasten voor extra bergruimte niet vergeten. Een online prijsopgave en scherpe offerte voor Assenti badkamermeubelen van www.badendesign.nl zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van deze mooie en fraaie badproducten. Overigens leveren zij ook douchebakken uit natuursteen of Belgische hardsteen van ditzelfde merk.

Bron van dit artikel : http://www.badendesign.nl/assenti