Wonen en Interieur Blog

Badkamer

Bespaar tot wel 50% met uw douchekop

Bespaar tot wel 50% op uw waterrekening.

Wist u dat u tot wel 50% kunt besparen op uw waterrekening door de aanschaf van een eco douchekop bij douchekoppen.eu ? En omdat u minder warm water nodig heeft hoeft uw geiser of boiler ook minder warm water te genereren wat ook weer een besparing oplevert. Bij elkaar kan dit in sommige gevallen zo een paar honderd euro aan besparing opleveren. En bij hotels, b&b’s en pensions kan de besparing zo naar de duizend euro oplopen.

Hoe werkt een eco douchekop dan ?

De eco douchekop heeft in het handvat een heel klein luchtgaatje waar de lucht door de waterstroom in wordt meegezogen. Door de unieke inwendige vorm van de douchekop ontstaat er een wervelende waterstroom waar de lucht in is opgenomen. Onder hoge druk spuit het water uit de douchekop. Dit water is rijk aan zuurstof en zeer goed voor de huid. De straal is zo weldadig dat het naast de waterstraal die niet onderdoet tegen een traditionele douchekop ook nog het welness gevoel geeft.

De eco douchekop is licht van gewicht en daardoor ook ideaal voor kinderen en ouderen. Het slagvaste ABS zorgt voor een lange levensduur.

Wilt u ook geld en energie besparen? Denk er dan eens over na uw douchekop te vervangen voor een eco douchekop van douchekoppen.eu.

 

Bron van dit artikel : http://www.douchekoppen.eu

Comments are disabled.