Wonen en Interieur Blog

Badkamer

DAT elektrische boilers nu ook in FLAt uitvoering

DAT boilers nu in vierkante uitvoering leverbaar en perfect als vervanger vor geiser.

De Nederlandse fabrikant DAT heeft nu ook elektrische boilers in vierkante uitvoering met een diepte van slechts 30cm. Ideaal als vervanger voor uw geiser op gas die in vele gevallen vervangen moet worden door nieuwe richtlijnen.

Alle DAT elektrische boilers worden geeverd met inlaatcombinatie en ophangbeugels. De FLAT serie heeft 2 tanken die beiden gemaakt zijn van staal afgewerkt met een glas gecoate emaille binnenkant die versterkt is door het gebruik van titanium, waarvan er een is uitgevoerd met een driedubbel verwarmingselement die eenvoudig met een normale handbedieningsknop op 700, 1300 of 2000Watt ingesteld kan worden. Dus ook perfect op lokaties waar men minder stroom heeft zoals zomerhuisjes, stacaravans e.d.

De fraai vormgegeven elektrische boiler heeft onder en boven een lichtgrijze kap en is wit van kleur. Mooie rondingen en vlakke bovenkant zorgt ervoor dat de boiler niet perse hoeft worden weggewerkt in een keukenkastje. U hoeft zich er niet voor te schamen. Sterker nog. Hij mag gezien worden.

De boilers zijn leverbaar in 30, 50, en 80 liter met twee jaar garantie en worden in Nederland en Belgie exclusief geleverd door ElektrischeBoiler.EU

Let op! Momenteel worden er door nieuwe wetgeving vele geisers op gas vervangen. Een elektrische DAT boiler is een uitstekend alternatief hier op. Vaak kan hij opgehangen worden op de plaats waar eerst de gas geiser hing en hoeft er dus niet vor veel geld verbouwd te worden. Door de 3 keuze standen voor vermogen kan hij eigenlijk altijd wel geplaatst worden en kan hij gewoon op een bestaande groep worden aangesloten.

Meer weten? Kijke eens op deze website https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Bron van dit artikel : https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Comments are disabled.