Wonen en Interieur Blog

Badkamer

Het beste badlaken voor in uw huishouden

Een badlaken moet onbewust aan heel wat eisen voldoen. Hier staat u misschien niet stil wanneer u badlakens koopt, maar u voelt toch wel of het badlaken zacht genoeg is en ook de grootte speelt uiteraard een rol bij de aankoop. De kwaliteit van de handdoek is natuurlijk ook van belang. U weet dat u een badlaken na aankoop eerst eens op hoge temperatuur moet wassen anders neemt deze het vocht niet goed op en dan kunt u de handdoek al snel weer weggooien. Iedereen maakt wel eens deze fout en het loopt nooit goed af. Daarna maakt u dan ook nooit meer deze fout. Het is erg vervelend wanneer een handdoek geen vocht opneemt. U zult er dan nooit helemaal droog mee worden en dat is toch wel het hoofddoel van het badlaken. Bij Hippe Handdoeken vindt u een uiteenlopend assortiment badlakens, waar u zeker een aantal prachtige exemplaren vandaan wilt hebben. Ze hebben ze niet alleen in prachtige kleuren, maar ook met leuke patronen waar u zeker een stuk vrolijker van zult worden. Wat dacht u van:

  • geruit
  • roze
  • gestreept
  • in allerlei kleuren
  • zwart-wit

Wanneer u op de website gaat kijken zult u direct zien dat het aanbod erg breed is en er voor iedereen iets tussen zit. Probeer eens wat totaal nieuws of blijf bij het oude vertrouwde. De keuze is uiteraard aan u. Wanneer u voor een veilige kleur gaat als bruin of zwart dan weet u zeker dat de kleur niet alleen overal bij matcht, maar ook niet snel vlekken vertoont. Wanneer u zich bijvoorbeeld per ongeluk snijdt tijdens het scheren is het vervelend wanneer er op een lichtgekleurde of zelfs witte handdoek bloed komt. U krijgt het er moeilijk uit en u blijft het dus altijd zien. Op een donker badlaken heeft u hier geen last van. Wel zo prettig, want het kan niet fris overkomen wanneer u een badlaken vol vlekken heeft ook al heeft u deze gewassen. Dit kunt u dus makkelijk voorkomen.

Een badlaken in uiteenlopende kleuren

Een beetje kleur in de badkamer misstaat nooit. Het kan echter soms moeilijk zijn om dit voor elkaar te krijgen zonder direct heel rommelig over te komen of juist heel schreeuwerig. Dit is uiteraard niet het effect wat u wilt bereiken en dus houdt u alles zo rustig mogelijk. U kunt echter op een hele makkelijke manier kleur toevoegen aan uw badkamer toevoegen door leuk gekleurde badlakens te kopen en in een open kast te leggen. Of wanneer u altijd een badlaken in de badkamer heeft hangen kunt u die natuurlijk ook als het kleurtje in deze ruimte gebruiken. Bij Hippe Handdoeken hebben ze allerlei kleuren in hun assortiment van badlakens. Zeker een plek waar u wilt kijken. Niet alleen vindt u daar een ruime keuze aan badlakens, douchelakens of bijvoorbeeld strandlakens, maar u vindt ze er ook in uiteenlopende kleuren. Het is natuurlijk ontzettend leuk en vrolijk wanneer u dit in uw badkamer heeft hangen. U kunt het eventueel mixen met de kleuren die u al in uw badkamer heeft of u kiest het als de basiskleur. Denk van tevoren goed na wat voor sfeer u in de badkamer wilt en kies daar de kleur op uit. Groen heeft bijvoorbeeld een fris idee, terwijl blauw juist kalmeert. Maak het extra vrolijk met geel of roze of wat dacht u van een leuk gekleurd patroon op uw badlaken? Het kan allemaal en in het assortiment van Hippe Handdoeken vindt u hier dan ook zeker uw keuze in. Vindt u het lastig om een keuze te maken, kijk dan eens rond op de website en laat de kleuren op uw inwerken. Uiteindelijk zult u er makkelijker uitkomen dan u misschien denkt. Geef het hier natuurlijk wel de kans voor. Zomaar wat bestellen kan leiden tot teleurstellingen. Veel mensen schenken te weinig aandacht aan de inrichting van hun huis en met name de details, die toch echt heel belangrijk zijn.

Het badlaken van de juiste kwaliteit

Een badlaken blijft vaak een voorwerp in huis waar veel mensen niet veel geld voor neer leggen. Zonde, want met een kleine investering heb je handdoeken die niet alleen van betere kwaliteit zijn, maar ook nog eens veel langer meegaan dan u zult verwachten. Ze voelen ook een stuk beter aan dan goedkopere handdoeken. Wanneer u een goedkoop badlaken een aantal keer gewassen heeft kan deze al sterk in kwaliteit verminderen en bijvoorbeeld veel te zacht worden of juist heel ruw. Met een goede kwaliteit badlaken heeft u hier absoluut geen last van. Deze blijven zelfs na tientallen wasbeurten nog van een goede structuur en deze verliezen ze dan ook niet. Wilt u niet alleen een badlaken, maar ook een washandje, gastendoekje of misschien zelfs een badjas? Bij Hippe Handdoeken kan het allemaal. U kunt ze uiteraard ook matchen. Wel zo leuk als er een gast komt u een mooi bij elkaar kleurende set kunt aanbieden. Ook wanneer u niet voor een set in dezelfde kleur kiest passen de handdoeken door de overeenkomende kleurtonen toch bij elkaar. De kleuren van een badlaken of washand passen dus altijd bij elkaar, hoe je het ook combineert. U zult niet ineens een neonkleur op de website van Hippe Handdoeken vinden, maar altijd rustige kleuren die bij elkaar passen. Douchen wordt weer een feestje met het badlaken waar u al jaren van gedroomd heeft en eindelijk heeft u ze binnen handbereik.

Bron van dit artikel : http://www.hippehanddoeken.nl/85-alle-badlakens-douchelakens-140×70-cm

Comments are disabled.