Wonen en Interieur Blog

Badkamer

Waarom ik erg tevreden ben met deze douchecabine

Een passende douchecabine gevonden

Als makelaar kreeg ik de taak om een huis te renoveren en te verkopen. Echter was de badkamer van het huis een puinhoop. Wastafels waren gedateerd en er ontbrak een douchecabine. Het was aan mij de taak om op zoek te gaan naar nieuw sanitair. De uitdaging was om de badkamer te herstellen in een staat waarin deze perfect past bij de rest van het moderne huis. Ik was op zoek naar designsanitair maar kon geen goede douchecabine vinden omdat deze vaak erg duur zijn. Per toeval vond ik de site http://www.sanitairtotaal.nl/nl/douche/douchecabine/sanitairtotaal.nl, waar ik een douchecabine heb gevonden die perfect bij het huis past. Het prachtige sanitair, wat ik via de site kon bewonderen, was tot mijn verbazing erg voordelig. Ik heb via deze website een wonderlijke douchecabine laten maken voor een lage prijs.

Waarom ik erg tevreden ben met deze douchecabine

Ik ben erg tevreden met de douchecabine die ik heb uitgezocht op de website van sanitairtotaal. Het fijne van deze site is dat men verschillende designmodellen kan bekijken. Wat meteen opvalt, is de hoge kwaliteit die door dit bedrijf wordt geboden. Zelf vond ik het erg prettig dat er zoveel keuze was tussen verschillende douchecabines. Ik kon kiezen tussen verschillende deuren, glas en vloeren. Door de ruime keuze, begon ik erg te twijfelen welk model het beste in het huis paste.

Uitstekend advies over de verschillende mogelijkheden

 Ik heb contact opgenomen met sanitairtotaal en zij hebben mij ontzetten goed geadviseerd. Vanwege de uitgebreide kennis en vakmanschap van het bedrijf, konden zij mij verder helpen met de keuze van een douchecabine. Ik heb gekozen voor een kwartronde douche met twee draaideuren. Hierdoor kunnen de bewoners gemakkelijk binnen stappen. Tevens heeft de douche een zitting, antislip bodem en veiligheidsglas zodat er met veiligheid gedoucht kan worden.

Bron van dit artikel : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/douche/douchecabine/

Comments are disabled.