Leuk in huis
Image default
Badkamer

Zuinige led lampen voor in huis!

Bent u op zoek naar zuinige lampen voor binnen in huis? Dan bent u bij aan het goede adres. In de led webshop vind u een ruim assortiment led lampen in alle soorten en maten. Led wordt steeds populairder omdat led lampen vele voordelen hebben ten opzichte van traditionele verlichting. In dit informatie vind u meer informatie over de verschillende led lampen die u binnen in huis tegen komt en wat de grootste voordelen zijn van led.

 

Led inbouwspots voor in de badkamer

De meest gebruikte verlichting voor in de badkamer zijn inbouwspots. Deze led inbouwspots badkamer zijn allemaal ook te bestellen in een set. Deze voordelige inbouwsets zijn erg populair omdat ze worden geleverd met een gratis trafo, bekabeling en een verdelen. Hierbij heeft u eventueel alleen nog een dimmer nodig. Natuurlijk vind u ook de nodige dimmers voor deze spots in ons assortiment.

 

Led Bollampen voor in de woonkamer

Voor in de woonkamer hebben we sfeervolle led lampen met een E27 fitting of een E14 fitting. Dit zijn de meest gebruikte laampen binnnenshuis. Sinds kort hebben wij extra warme lampen. Deze hebben dezelfde lichtkleur als de traditionele halogeenlamp. Hierdoor is er geen verschil na het vervangen. Behalve het lagere stroomverbruik natuurlijk.

 

Voordelen van led lampen

De voordelen van led lampen zijn bij de meeste mensen inmiddels al meer dan bekend. Led is een stuk zuiniger waardoor u enorm kunt besparen. Daarnaast gaan led lampen natuurlijk veel langer mee waardoor u niet steeds nieuwe lampen hoeft te kopen. 

Bron van dit artikel : http://www.ledlampenfabriek.nl/