Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Een veranda op maat gemaakt

De winter is weer in aantocht, maar u bent ondertussen al plannen aan het maken om uw tuin in het voorjaar een upgrade te geven. U wilt graag een nieuwe veranda op maat laten maken, zodat u lekker in uw tuin kunt zitten. Op deze manier heeft u geen last meer van de zon en hoeft u niet elke dag weer die parasol uit te klappen. Wat ook heel handig is, is dat u met regen gewoon kunt blijven zitten. Doordat u een veranda in uw tuin laat maken kunt u dus onder meer weersomstandigheden buiten blijven zitten en kunt u langer buiten blijven zitten. Dat is nog eens optimaal genieten van het nieuwe voorjaar.

 

Materialen

Kiest u ervoor om een veranda op maat te laten maken dan kunt u kiezen uit meerdere materialen. De twee meest gebruikte materialen zijn beiden van hout. Dit zijn de Eikenhouten variant en de Douglas variant. Beide houtsoorten moeten behandeld worden, dan blijven ze tot wel 25 jaar mooi. Bij Douglas is het ook mogelijk om het hout te laten vergrijzen, dat is hier ook mooi. Kiest u voor dat laatste, dan gaat de veranda wel minder lang mee.

 

Stappen

Voordat uw veranda op maat geplaatst wordt, wordt er eerst een stappenplan gemaakt. Dit stappenplan is er voornamelijk om fouten tegen te gaan. Bovendien kunnen in het stappenplan uw wensen worden opgenomen. De bouwpakketten voor de veranda zijn altijd op maat gemaakt, waardoor de veranda op elk gewenst formaat geleverd kan worden. Voordat er aan de slag wordt gegaan, wordt er eerst een fundering gemaakt in uw tuin. Er wordt altijd voor gezorgd dat de fundering in een keer goed is, zodat er hier later geen problemen ondervonden kunnen worden. Het stappenplan wordt met u samen opgesteld, zodat u ook een idee heeft van de tijdsplanning.

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/