Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Greenwall van kunstplanten

Het concept van een Greenwall (ofwel: Verticale Tuin) is simpel. Het volledig bedekken met beplanting van een muur, wand, of geluidsscherm. Het geeft direct een oase van groen aan uw project. Wij maken deze Greenwalls enkel met kunstbeplanting, wat een hoop voordelen kent tegenover echte planten.

Een Greenwall van kunstplanten

Een variant met kunstplanten behoeft een stuk minder onderhoud dan echte planten. Kunstplanten vallen niet uit, gaan niet dood, geven geen bruin blad of vieze geur. U heeft de keuze uit diverse hangplanten, vetplanten en kamerplantjes die samen een prachtige uitstraling geven. Het monteren van een greenwall is ook veel makkelijker dan het volledig installeren van een plantenwand met echte planten. Géén duur bewateringssysteem en ook géén duur onderhoudscontract. Wij monteren onze kunstplanten op dempend en isolerend schuim. Zo draagt een greenwall ook nog eens bij aan de akoestiek en isolatiewaarde van uw huis of kantoor.

Plaatsing, montage en uitstraling

Wij maken onze greenwalls altijd op maat. Van een greenwall in lijst voor de particulier tot het volledig bedekken van enorme wanden van bedrijfshallen. De gekozen afmeting is voor ons nooit een probleem.

De montage van onze dempende platen kan op alle soorten bestaande achterwand. Met de juiste apparatuur zorgen wij ervoor dat deze stevig vastzit, waar ze met een machine toch vrij eenvoudig zijn los te maken. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en uw project te voorzien van een sfeerafbeelding.

De uitstraling van uw greenwall met kunstplanten bepaalt u helemaal zelf. Wij hebben een groot assortiment met realistische, niet van echte te onderscheiden, kunstplanten. In overleg met onze stylistes kiest u hier kunstplanten van diverse soorten, kleuren en afmetingen zodat het geheel een mooie mix wordt die perfect bij uw situatie past. Zo kiest u voor strakke en lage modellen voor een rustgevende Greenwall. Grote en wilde planten in combinatie met tropische bloemen zorgen voor een prachtig kleurrijk geheel.

Een Greenwall van kunstplanten besteld u eenvoudig en voordelig via de Peter van Son Webshop. U ontvangt dan binnen 3 dagen een offerte op maat.  Mocht u de mogelijkheden en onze kunstplanten  eerst graag van dichtbij willen bekijken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!