Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Waarom zakelijk sim only bellen

Bellen met sim only, veel mensen doen het al een tijdje. Ondernemers zijn elke dag bezig de omzet te verhogen en de kosten te verlagen. Heb jij meerdere werknemers in dienst met een telefoon abonnement, neem dan die kosten eens onder de loep. Voor zakelijk gebruik is het meestal niet nodig dat uw werknemers rond lopen met het nieuwste toestel. Een goedkoop alternatief is dan sim only bellen. Niet alle aanbieders van sim only bieden een zakelijk abonnement. Wilt u meerdere abonnementen afsluiten dan komt u misschien in aanmerking voor een staffel korting. Dit is meestal vanaf 10 abonnementen of meer. Ook kan je meerdere simkaarten aanvragen voor hetzelfde telefoonnummer. Slimme ondernemers stappen vandaag nog over op een simonly abonnement.

Voordat er met een toestel gebeld kan worden moet de simlock worden verwijdert. Dit is alleen niet nodig als u bij dezelfde provider blijft. Bent u niet zeker van uw zaak, loop dan langs bij een belwinkel. De meeste toestellen, kunnen aan het einde van het contract, gratis simlock vrij worden gemaakt. Bellen met sim only is alleen een andere simkaart in uw telefoon plaatsen.

Veel gsm contracten worden stilzwijgend verlengt na afloop. Houdt de einddatum van uw contact goed in de gaten en zet deze desnoods in uw agenda. U kunt ook een signaaltje krijgen als u bijna kunt overstappen naar sim only. Doe eerst de vergelijking van alle sim only abonnementen.

Bron van dit artikel : http://www.vergelijk-simonly.com