Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Wehkamp klantenservice telefoonnummer

De Wehkamp klantenservice

Wehkamp is een Nederlands postorderbedrijf, dat in 1952 werd opgericht in Slagharen. In de beginjaren waren het voornamelijk matrassen en bedtextiel die via de post besteld konden worden, later werd het assortiment steeds verder uitgebreid. Zoals ieder bedrijf wil Wehkamp zijn klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en hiervoor is de Wehkamp klantenservice opgericht. Bij de klantenservice kun je terecht als je een probleem hebt met een bestelling of vragen over een product. De medewerkers van de Wehkamp klantenservice proberen dan een oplossing of een antwoord voor je te vinden.

Contact opnemen met de Wehkamp klantenservice

De Wehkamp klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar. Omdat het een postorderbedrijf is, kun je natuurlijk een brief schrijven aan Wehkamp. De Wehkamp klantenservice is echter ook telefonisch bereikbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om je vraag te stellen in een e-mail. Ook is er een online webcareteam, waar je vragen aan kunt stellen via Twitter of Facebook. Binnen de openingstijden krijg je binnen 30 minuten een reactie op je vraag.

De website van Wehkamp

De verschillende manieren om contact op te nemen met de Wehkamp helpdesk kun je vinden op de website. Op deze site vind je echter ook verschillende manieren om zelf je probleem op te lossen. Zo is het mogelijk om een vraag te stellen aan de online medewerker van de Wehkamp klantenservice en kun je kijken of je vraag al eens eerder is beantwoord. In de online klantenservice vind je een overzicht van informatie die vaak wordt opgevraagd door klanten. De belangrijkste onderwerpen:

–          Bestellen

–          Bezorgen en afhalen

–          Betalen en geldzaken

–          Retourneren

–          Garantie en reparatie

–          Service en contact

Binnen deze categorieën vallen verschillende vragen, die vast voor je beantwoord worden. Op deze manier kun je zelf het antwoord op je vraag vinden.

Bron van dit artikel : http://deklantenservice.nl/bedrijven/wehkamp-klantenservice/