Leuk in huis
Image default
Bloemen en Planten

Alles over Tuincentrum de Boet in Hoogwoud

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud is misschien wel het gezelligste tuincentrum van Nederland. De oorsprong van Tuincentrum De Boet bevindt zich in het Noord-Hollandse dorpje Hoogwoud. Daar richtte hovenier Jan Beers en zijn vrouw Anneke in 1972 het tuincentrum op in een klein, oud schuurtje. Anno 2014 is Tuincentrum De Boet uitgegroeid tot een groot tuincentrum met meer dan 15.000 m2 aan vloeroppervlak. De naam is echter nog altijd afkomstig van dat kleine, oude schuurtje, in West-Friesland wordt een schuur namelijk een boet genoemd.

Tuincafé De Boet

Om uw dagje shoppen bij Tuincentrum De Boet helemaal compleet te maken kunt u hier ook heerlijk lunchen of gewoon even bijkomen met een kopje koffie of thee. Dit doet u onder het genot van een knapperend haardvuur of in de kinderspeelhoek waar u de kleintjes mooi in de gaten kunt houden. Er staat van alles op het menu van dit tuincafé. Van koffie en cappuccino tot warme of koude chocolademelk, met of zonder slagroom. Van koek en gebak tot warme en koude broodjes. Het is allemaal verkrijgbaar bij Tuincafé De Boet. Ook is het mogelijk om tussen alle bloemenpracht en de gezellige sfeer van Tuincentrum De Boet te genieten van een High Tea. Reserveren kunt u voor januari tot en met september doen via 0226-352197.

Eigen kwekerij De Boet

De bomen, heesters en hagen die u kunt kopen bij Tuincentrum De Boet zijn niet zomaar bomen, heesters en hagen. Dit zijn zelf gekeekte bomen, heesters en hagen! De kwekerij ligt tegenover De Boet, vlak achter het grote parkeerterrein. De kwekerijmedewerkers zijn gediplomeerde hoveniers die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook voor advies over de verzorging kunt u bij hen terecht.

De Boet een leuk tuincentrum voor kinderen

Tuincentrum De Boet is ook zeer geschikt om uw kinderen mee naartoe te nemen. In het tuincafé kunnen uw kinderen terecht in de speelhoek bij de kabouterboom. Ook op de dierenafdeling kunnen uw kinderen zich prima vermaken met alle leuke, lieve en bijzondere dieren. Tijdens de kerstshow is het helemaal dikke pret. Dan zijn er diverse animatiegroepen waar zij aan kunnen deelnemen, een Boet-kerstterrein en een draaimolen! Tot slot wordt er één keer per jaar het FruitFeest georganiseerd bij De Boet. Op deze dag worden er verse smoothies gemaakt van fruit en organiseert Boetsie op de Kwekerij een Fruitige speurtocht voor de kinderen.

Sfeerimpressie Tuincentrum De Boet

Tuincentrum De Boet is één van de gezelligste tuincentra van Nederland, maar wat maakt het zo gezellig? Het tuincentrum staat bekend om hun afwisselende collectie, persoonlijke aandacht en de gemoedelijke sfeer. Door het brede assortiment en alle speelgelegenheden voor de kinderen kunt u optimaal genieten in Tuincentrum De Boet. Hieronder krijgt u een kleine sfeerimpressie van het tuincentrum. 

Assortiment Tuincentrum De Boet

Bij een mooi en gezellig tuincentrum hoort natuurlijk ook een leuk en breed assortiment. Vrijwel iedere dag worden er door vrachtwagens verse bloemenpracht van de veiling aangeleverd. Door het werk van de creatieve bloembinders kunt u altijd de mooiste boekketten en bloemdecoraties bij De Boet verwachten. Maar als u dacht dat het tuincentrum alleen bloemen en planten verkoopt, zit u er mooi naast! Dit tuincentrum biedt u niet alleen bloemen en planten, maar bijvoorbeeld ook tuinmeubelen en alles om cadeau te doen en om een goede sfeer in huis te creëren. Ook heeft dit tuincentrum zijn eigen meubelcollectie: “De woonboet”. Kortom, Tuincentrum De Boet heeft van alles te bieden om van uw huis en tuin een sfeervol thuis te maken! 

Webwinkel Tuincentrum De Boet

Op de website van Tuincentrum De Boet vindt u een groot deel van het assortiment. Ziet u niet de mogelijkheid om gezellig te komen winkelen bij het tuincentrum? Dan kunt u terecht in de webshop van Tuincentrum De Boet, want deze is altijd open! Twee dagen na het plaatsen van uw bestelling kunt u al genieten van uw aankopen. 

Kerstshow Tuincentrum De Boet

Ieder jaar wordt er met veel plezier een kerstshow opgebouwd bij Tuincentrum De Boet. Alles, maar dan ook alles dat enigszins met Kerst te maken heeft, is van half oktober tot begin januari te vinden bij De Boet. De Kerstshow van De Boet is een attractie die u niet mag missen. Elk jaar wordt er een miniwereld gebouwd met de Lemax minidorpen. Kom langs, kijk uw ogen uit en geniet van dit wonderschone schouwspel! 

Service Tuincentrum De Boet

Buiten dat Tuincentrum De Boet één van de gezelligste tuincentra is om te komen winkelen, bieden zij ook een heleboel services en diensten. Doet u bijvoorbeeld een grote aankoop en past het niet in uw auto? Dan leent u toch gewoon een aanhangwagen van De Boet! En als u geen auto of rijbewijs heeft, komen zij het ook net zo makkelijk bij u thuis bezorgen. Wilt u een aankoop doen maar twijfelt u of het in uw tuin past? Dan komen zij graag bij u thuis inmeten, zodat u zeker kan zijn van het gewenste resultaat. Zelfs voor mindervaliden is het geen probleem om te komen winkelen in dit tuincentrum in Noord-Holland. De Boet beschikt over hun eigen rolstoelen en bijpassende winkelwagens. Ook is het geen probleem om producten te ruilen, mits u het binnen veertien dagen na aankoop samen met de kassabon of factuur terugbrengt. 

Openingstijden, koopzondagen en adres Tuincentrum de Boet

Kunt u niet wachten om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin? Dan vindt u hier de openingstijden en het adres van Tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Tuincentrum De Boet heeft iedere zondag koopzondag. 

Let’s get social!

Meer van dit soort tuinartikelen ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tuintips en tuinartikelen maandelijks in uw mailbox! Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook, Google+ of Twitter!

Tot snel op Tuincentrum Overzicht.nl

Bron van dit artikel : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/actueel/2583/tuincentrum-van-de-week-de-boet