Leuk in huis
Image default
Bloemen en Planten

Alles wat u wilt weten over Luca Connect Kerstverlichting

Luca Connect Kerstverlichting online

Luca Connect is een van de beste en meest flexibele merken kerstverlichting die er te krijgen is op dit moment. Luca kerstverlichting is verkrijgbaar in drie series, Luca Connect XP, Luca Connect Promo en de Luca Connect 24 serie. Daarnaast is het bij het kopen van deze kerstverlichting belangrijk om te letten op de toevoegin START en EXTRA.

Luca Connect START en EXTRA

  • Luca Connect START producten worden geleverd met aansluiting op het lichtnet.
  • Luca Connect EXTRA producten zijn toevoegingen aan het Luca Connect START systeem en worden geleverd zonder aansluiting op het lichtnet.

Drie series Luca Connect kerstverlichting online
Luca Connect heeft drie series met kerstverlichting welke niet met elkaar kunnen worden gecombineerd:

  1. Luca Connect XP: kerstverlichting op 220 volt aan een rubber snoer. Deze serie kan het jaar rond buiten blijven hangen door een betere bestendigheid tegen weersinvloeden.
  2. Luca Connect Promo: 24 volt LED kerstverlichting aan een PVC snoer. Deze serie kan niet het hele jaar buiten blijven hangen, kabel slijt eerder door weersinvloeden.
  3. Luca Connect 24: 24 volt LED kerstverlichting aan een rubber snoer. Deze serie kan het jaar rond buiten blijven hangen door een betere bestendigheid tegen weersinvloeden.

Alle series hebben lichtsnoeren, ijspegelvormige kerstverlichting en lichtnetten in het assortiment. De fabrikant is momenteel bezig om de Luca Connect Promo serie te voorzien van rubber kabels. Het Luca Connect 24 systeem komt dan te vervallen en de XP en Promo serie kunnen dan worden gecombineerd.

Online kerstverlichting kopen voor binnen en buiten

Bent u op zoek naar kerstverlichting? Bekijk dat het aanbod kerstverlichting online op Tuincentrum Overzicht.nl. Hier worden verschillende online aanbieders met elkaar vergeleken en heeft u een ruime keus.

Tot snel op Tuincentrum overzicht.nl

Bron van dit artikel : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/producten/144/kerstverlichting