Leuk in huis
Image default
Bloemen en Planten

Genoeg ruimte in je tuin?

Is het bij jou thuis ook tijd om de tuin een beetje op te knappen? Er zijn genoeg opties en mogelijkheden zodat jouw tuin er weer spik en span uit ziet. Er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan ruimte en budget. In dit artikel lees je een aantal ideeën voor wat je allemaal kan doen met je tuin.  

Wie heeft er nou niet van gedroomd: een zwembad in de tuin. Voor vele mensen een droom, voor weinig mensen een werkelijkheid. Toch is het misschien dichterbij dan dat je denkt. Het enige wat even veel geld kost is het plaatsen van het zwembad. Als je daarna een goede zwembad filter installeert en het bad op zijn tijd goed schoonmaakt, hoeft er niks aan de hand te zijn. En denk eens aan hoeveel plezier je er uit zal halen.  

Als je een heel zwembad een beetje veel vind, maar het wel leuk vind om een beetje water in je tuin te hebben, kan je ook een vijvertje aanleggen. Je kan natuurlijk zelf bepalen hoe groot je deze vijver wilt hebben en waar je hem mee wilt vullen. Zolang je een goede vijverpomp hebt, moet het allemaal geen probleem zijn. Vul je vijver met plantjes of vissen. Hou hem goed schoon en je zal er erg lang van kunnen genieten. 

Als laatste kan je ook een leuk tuinhuisje neerzetten. Een tuinhuisje kan voor verschillende dingen handig zijn. Je kan het gebruiken als opslag, maar je kan er ook een leuk zitplekje van maken waar je lekker tot rust kan komen. Zorg wel dat je het hout goed verzorgt. Zo kan je jarenlang genieten van je tuinhuisje zonder dat het hout gaat rotten en dat het lelijk wordt. Zorg altijd wel dat je genoeg ruimte hebt voor een tuinhuisje. 

Bron van dit artikel : http://www.waterpompshop.nl