Leuk in huis
Image default
Bloemen en Planten

Legendarische kerstshow bij Tuincentrum Osdorp

Kerstshow Tuincentrum Osdorp 2014 met het thema Amsterdam

De woorden ‘Tuincentrum Osdorp’ en ‘legendarische kerstshow’ worden meer dan regelmatig in één adem genoemd. De kerstshow is inmiddels geopend wat betekent dat u de wondere wereld van verlichting, gezelligheid en warmte kunt binnenstappen. Het styling-team heeft weer alles uit de kast getrokken voor een Kerst als nooit tevoren. Ook in 2014 is de kerstshow weer overzichtelijk opgezet in zogenaamde sfeerkamers zodat ieder kerst-thema optimaal tot zijn recht komt. Het hoofdthema van de kerstshow is dit jaar ‘Amsterdam’. Dit hoofdthema loopt als een rode draad door de gehele showroom. De kersthema’s zijn: Traditioneel, Snowy Winter, Urban Nature, Glamour Time en Pastel Dreams. De kleuren die dit jaar echt niet mogen ontbreken zijn winters wit, zilver, kerst rood, grijs en zwart. Ontdek nu zelf de magische kerstwereld bij Tuincentrum Osdorp.

Lemax: een gezellig driedimensionaal schouwspel 

Geef uw huis nog meer sfeer voor, tijdens en na de kerstdagen met de kersthuisjes van Lemax. Creëer in een handomdraai een driedimensionaal schouwspel op de tafel, vensterbank of het dressoir en verbaas uzelf en uw vrienden en familie! Op de Lemax webwinkel van Tuincentrum Osdorp www.kersthuisje.nu vindt u de grootste collectie Lemax producten in Europa tegen scherpe prijzen. Bij een besteding vanaf € 25,00 wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden.

  

Breng een bezoek aan de kerstshow van Tuincentrum Osdorp, zie hier de openingstijden.

Tuincentrum Osdorp wil graag iedereen de mogelijkheid geven om zich te laten inspireren door het assortiment en is daarom elke zondag geopend. In december zijn er extra koopavonden en lange koopzondagen, zodat het aanschaffen van kerstartikelen extra gemakkelijk is. Wilt u toch op andere tijden winkelen? Vraag dan een gratis voordeelkaart aan. Met de voordeelkaart kunt u profiteren van veel aanbiedingen, extra koopavonden, speciale voorverkoop en workshops. U kunt zich online aanmelden en de voordeelkaart ophalen bij uw eerstkomende bezoek aan het tuincentrum. De ruime parkeerplaatsen maken het winkelen extra gemakkelijk.

Kom langs bij Tuincentrum Osdorp

Breng nu snel een bezoek aan Tuincentrum Osdorp en laat u verwonderen door 16500 m2 huis- en tuinartikelen.

Bron van dit artikel : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/tuincentrum-osdorp-amsterdam