Leuk in huis
Image default
Bloemen en Planten

Triumph Tree Sherwood Spuce Green

Triumph Tree online kopen

Triumph Tree is een van de A-merken kunstkerstbomen die in Nederland te koop zijn. Ook online worden deze kunstkerstbomen steeds meer verkocht via tuincentra die bijvoorbeeld ook een webshop hebben. Een van de top bomen uit de Triumph Tree kunstkerstbomen collectie is de Sherwood Spruce.

Triumph Tree Sherwood Spruce kunstkerstboom

De Triumph Tree Sherwood is een prachtige kunstkerstboom met een diepe groene kleur die bijna niet van de echte te onderscheiden is. Vanwege de superstevige en duurzame kwaliteit is de kunstkerstboom jarenlang de sfeermaker tijdens de kerstdagen. De Triumph Tree Sherwood spruce green is 215cm hoog en 135cm breed. Het voordeel van deze kunstkerstboom is dat deze zeer is eenvoudig en snel is op te zetten. U ontvangt bij deze boom een handige en zeer stevige standaard. De takken van de Sherwood spruce zijn van staal en de naalden gemaakt van een mix van PE en PVS naalden. Ook is deze boom zeer veilig, want hij is geheel gemaakt van brandvertragend materiaal.

Bent u op zoek naar een mooie kunstkerstboom neem dan snel een kijkje op Tuioncentrum Overzicht.nl. Hier vindt u een ruim aanbod kunstkerstbomen van verschillende aanbieders. Zo vindt u snel en makkelijk de kunstkerstboom die bij u past.

Tot snel op Tuincentrum Overzicht.nl

Bron van dit artikel : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/product/487/triumph-tree-sherwood-spruce-green-215-cm