Wonen en Interieur Blog

Bloemen

Laat een prachtig Mr. Grey boeket met rozen bezorgen

U bent vast bekend met Fifty Shades en Mr. Grey. In een scene gaat Mr. Grey een boeket witte rozen bezorgen. En deze prachtige witte rozen kunt u tegenwoordig ook bestellen bij Topbloemen.nl! Van 10 tot aan wel 100 lange witte rozen: u bepaalt zelf hoe groot het boeket moet zijn dat u wenst te bezorgen. En gaat uw voorkeur uit naar enkel een los boeket, of combineert u het boeket met een bijpassende witte vaas? Op welke manier uw boeket ook vorm krijgt, u bent gegarandeerd van een prachtig cadeau tijdens Valentijnsdag.

Rozen bestellen voor uw geheime liefde

Wilt u een geheime liefde verrassen? Met Valentijnsdag? Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat de liefde geheim blijft, toch? Daarom kunt u er bij Topbloemen.nl voor kiezen om anoniem rozen te bestellen voor Valentijn. Zodra u rozen gaat bestellen, kiest u er zelf voor welke tekst op het kaartje komt te staan. Wellicht hecht u veel waarde aan een bepaalde zin uit een film. Of u kent een quote die perfect uw geheime liefde omschrijft. Kies de tekst en de vorm waarin de rozen komen, bijvoorbeeld in een vaas of met een grote knuffel van wel 45 cm! Op wat voor manier gaat u dit jaar uw geheime liefde verassen op Valentijnsdag?

Laat op de meest romantische dag van het jaar rozen bezorgen

De dag van de liefde is natuurlijk Valentijn. Het is dan ook dé dag dat u uw lief in het zonnetje zet met prachtige rozen. Natuurlijk haalt u deze bij Topbloemen.nl. Hier heeft u namelijk online meer dat genoeg keuze. Van een losse roos tot aan een groot boeket met wel 40 rozen en van boeketten met beertjes tot aan boeketten met decoratieve hartjes. In welke vorm gaat u rozen bestellen? En bestelt u uw rozen op Valentijnsdag vóór 14:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog bezorgd! Laat u dit jaar prachtige en verse rozen bezorgen door het team van Topbloemen.nl?

Bron van dit artikel :

Comments are disabled.