Leuk in huis
Image default
Bouwen en verbouwen

Terrasverwarmers op elektra op Tuincentrum Overzicht.nl

Terrasverwarmers op elektra

Heeft u nog een beetje ruimte over op uw elektragroep dan is een terrasverwarmer op elektra misschien wel een meer praktische oplossing. 

Voordelen van terrasverwarming op elektra
Het grootste voordeel van elektrische terrasverwarming is de directe en doelgerichte warmte en het feit dat deze ook in gesloten ruimtes kan worden geplaatst. Doordat wind geen invloed heeft is 90 procent van de warmte binnen één seconde beschikbaar, de elektrische terrasverwarmer heeft namelijk geen opwarmtijd. De lampen hebben een minimale levensduur van 5000 uur, betrouwbaar en duurzaam dus! Elektrische terrasverwarmers zijn milieuvriendelijker dan hun broertjes op gas doordat er geen vervuiling door verplaatsing van lucht of stof plaatsvindt. Wanneer u minder ruimte heeft is de elektrische terrasverwarming een goede keuze. De verwarmers zijn namelijk ook als compacte variant verkrijgbaar, die u gemakkelijk aan de muur kunt monteren. 

Nadelen van terrasverwarming op elektra
Het nadeel van de elektrische terrasverwarmer is dat u rekening moet houden met de aansluiting. Gezien het vermogen heeft u voor een terrasverwarming een 16 Ampére groep nodig waarop nog minimaal 1800 / 2100 Watt vrij is. Als u een 16 Ampére groep heeft die nog helemaal vrij is, kunt u hier maximaal een 3500 Watt terrasverwarmer op aansluiten. Daarnaast hebben elektrische terrasverwarmers doorgaans een kleiner vermogen dan de terrasheaters op gas.

Verschillende modellen en leveranciers

Ook elektrische terrasverwarmers zijn in meerdere varianten beschikbaar. Doordat er met het design geen rekeing gehouden hoeft te worden met een gasfles zijn de mogelijkgheden hier wat groter. Er zijn drie modellen terrasverwarmers op elektra te onderscheiden:

Voor de terrasverwarmers met muurbevestiging zijn in sommige gevallen ook losse standaarden beschikbaar, dit kan weleens makkelijk zijn!

Ruim aanbod terrasverwarmers op elektra online bekijken en vergelijken

Op Tuincentrum Overzicht.nl vindt u een ruim aanbod terrasverwarmers van verschillende merken en leveranciers. U kunt er eenvoudig prijzen vergelijken een duidelijke selectie maken en de beste deal vinden. 

To snel op Tuincentrum Overzicht.nl!

Bron van dit artikel : http://www.tuincentrumoverzicht.nl/producten/145/terrasverwarmers