Leuk in huis
Image default
Energie

Een zonnepaneel installeren

De opbrengsten van een zonnepaneel

Het hebben van een zonnepaneel op uw dak kan veel opleveren. Uiteraard is de eerste opbrengst terug te zien in uw energierekening. Deze zal lager zijn omdat u bijna tot geen stroom meer hoeft af te nemen van een energieleverancier. Het kan zelfs zo zijn dat een zonnepaneel meer energie oplevert dan u verbruikt. In dat geval verkoopt u deze energie aan de energieleverancier wat u weer geld oplevert. Waar veel mensen mogelijk niet bij stil staan is het feit dat een zonnepaneel nog meer oplevert. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat u huis meer waard wordt. Daarnaast is er vanwege het zonnepaneel nu eenmaal sprake van lagere maandlasten waardoor bij een eventuele verkoop uw huis aantrekkelijker is. En het laatste wat een zonnepaneel oplevert is een beter milieu. Zonne-energie is namelijk schoon en duurzaam en zorgt voor een vermindering van de CO2 uitstoot.Er zijn ongetwijfeld vele aanbieders van zonnepanelen, maar als u een zonnepaneel aanschaft via solar-systemen.nl/ dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. Bij solar-systemen.nl leveren ze A-kwaliteit producten. Daarnaast heeft het bedrijf jarenlange ervaring waardoor de nodige kennis in huis is. Service wordt belangrijk gevonden en daarom is er nauw contact met de klant. Na de plaatsing van het bestelde product wordt er ook nog contact onderhouden om te vernemen of alles naar wens is verlopen.Als u meer informatie wilt dan kan er altijd een bezoek gebracht worden aan de website. Als hierna nog niet alle vragen beantwoord zijn kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Wilt u de aangeboden producten liever even zien dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de showroom in Surhuisterveen. U bent van harte uitgenodigd.

Een zonnepaneel installeren

Het kopen van een zonnepaneel kan u veel opleveren. De aanschaf van een zonnepaneel heeft u gemiddeld na een jaar of 6 terugverdiend, terwijl de levensduur van een zonnepaneel op ongeveer 30-40 jaar ligt. U zult er dus veel langer plezier van hebben dan dat u ervoor betaalt. Schaft u 10 zonnepanelen aan dan is het rendement na zo’n 25 jaar al 25.000 euro. Dit klinkt toch wel heel aantrekkelijk. Als u besluit tot de aanschaf van een zonnepaneel, of meerdere, dan bent u solar-systemen.nl uit Surhuisterveen aan het juiste adres. Zij bieden u alleen maar A-kwaliteiten producten aan. Daarnaast beschikken zij over jarenlange ervaring waardoor er deskundig advies gegeven kan worden. Bent u dus zo verstandig een zonnepaneel aan te schaffen, wees dan ook zo verstandig en doe dit bij solar-systemen.nl.Het installeren van de door u gekochte producten kunt u zelf doen. Alles wordt namelijk geleverd als een doe-het-zelf pakket. Met behulp van de tips die op de website te vinden zijn moet het lukken om de zonnepanelen zelf te installeren. Hiermee bespaart u de installatiekosten. Mocht het om wat voor een reden dan ook toch niet lukken dan kunt u er ook voor kiezen om een installatieteam te laten komen. Zij zullen de installatie dan voor u uitvoeren waardoor u snel en zonder moeite van de zonnepanelen kunt gaan genieten.Of u de installatie nu uit laat voeren door een deksundig installatieteam, of het zelf uitvoert, er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u een zo hoog mogelijk rendement wilt behalen. Houdt bij de installatie rekening met de ligging. Het dak moet namelijk op het zuiden gericht zijn. Daarnaast is een helling tussen de 15 en 40% aan te raden voor het hoogste rendement.

Mogelijkheden

Dat een zonnepaneel op het dak iets op kan leveren weten vele mensen wel. Toch weet niemand precies hoeveel. Daarom een aantal feiten over een zonnepaneel. Ten eerste moet er een misverstand uit de wereld geholpen worden. Veel mensen zeggen dat zij geen zonnepaneel op het dak willen omdat de zon toch bijna nooit schijnt in Nederland. Uiteraard levert een zonnepaneel meer op als de zon schijnt, maar het is niet zo dat het niets oplevert als de zon niet schijnt. Ook in Nederland kan een zonnepaneel dus best wat opleveren. De aanschafwaarde wordt gemiddeld binnen 6 jaar terug verdiend terwijl de levensduur 30-40 jaar is. Als er 10 zonnepanelen geplaatst worden heeft u na 25 jaar een rendement van 25.000 euro. Dat is dus niet een klein bedrag, maar kan vrij hoog oplopen.Omdat zonnepanelen naast een hoog rendement ook goed voor het milieu zijn is het de laatste tijd enorm populair. Met de gestegen populariteit is ook de het aantal aanbieders gestegen. Om er zeker van te zijn dat u het beste van het beste aanschaft doet u er goed aan om naar solar-systemen.nl te gaan. Deze aanbieder uit Surhuisterveen heeft jarenlange ervaring en biedt alleen maar A-producten aan. Op deze manier bent u dus verzekerd van kwaliteit.Uiteraard zijn er bij de aanschaf van zonnepanelen een aantal mogelijkheden. Omdat er niet van u verwacht wordt hier meteen een keuze uit te maken wordt u aangeraden eerst eens rustig rond te kijken. Op de website is veel informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden. Komt u er op deze manier niet uit en wilt u liever met een van de medewerkers spreken dan is dit ook mogelijk. U bent van harte welkom in de showroom om eens rustig te kijken.

Bron van dit artikel : http://www.solar-systemen.nl/