Leuk in huis
Image default
Geldzaken

Vraagprijs woning Groningen

De vraagprijs woning die u vraagt is cruciaal voor een snelle verkoop van uw woning. De eerste drie maanden van de verkoop zijn zeer belangrijk en de vraagprijs speelt hier een belangrijke rol in. Onderzoek van het NVM heeft uitgewezen dat het loont direct te starten met een scherpe vraagprijs. Door middel van marktonderzoek bepalen wij binnen 48 uur een eerlijke, realistische vraagprijs van uw woning.

Wat doet Verkoopmakelaars Groningen nog meer voor u? Wij zijn een actieve makelaar op marketinggebied en zorgen ervoor dat uw woning via verschillende kanalen te vinden is. Zo plaatsen wij uw woning onder andere op onze website en op Funda. Daarnaast werken wij samen met online marketingspecialist Houseboost. Zij zorgen voor nog meer online exposure van uw woning. Uw woning komt niet op het scherm van een kijker maar van een koper!

Verkoopmakelaars Groningen bepaalt geheel gratis de waarde van uw woning. Dit doen wij door middel van marktonderzoek. Binnen 48 uur sturen wij u een realistische vraagprijs. Bij ons tarief zitten ook professionele foto’s en bezichtigingen op zaterdag in. Wij stellen een profiel op van uw potentiële koper en gebruiken deze om te bepalen hoe uw woning moet worden aangeboden aan de markt.

Verkoopmakelaars Groningen werkt op no cure no pay basis en hanteert een tarief van 1,25% van de verkoopsom.

 

Meer informatie of direct contact? Kijk op onze website: VerkoopmakelaarsGroningen.nl

Bron van dit artikel : http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl