Wonen en Interieur Blog

Gezondheid

Hoornvlies boller of vlakker maken met de LASIK methode

U heeft veel last van wazig zien, hoofdpijn of vermoeide ogen. Dan kan het wel eens zo zijn dat u last heeft van een cilinderafwijking. Het licht komt niet goed op uw netvlies terecht door een verkeerde vorm van het hoornvlies. Het licht komt zo op meerdere plekken op het netvlies terecht, waardoor u wazig ziet en uw ogen sneller vermoeid raken. Gelukkig biedt de LASIK methode uitgevoerd door Refractiecentrum Haaglanden uitkomst. Deze ooglaserbehandeling zorgt ervoor dat uw hoornvlies boller of vlakker wordt gemaakt, waardoor het lichtinval weer gelijkmatig wordt verdeeld. Deze methode wordt vaak toegepast, waardoor complicaties tot een minimum worden beperkt. Het kan voorkomen dat u in de dagen na de operatie last heeft van droge ogen.

Geen bril of lenzen meer met een ooglaserbehandeling met de LASIK methode 

Op het moment heeft u een bril of lenzen. Echter, u wilt hiervan af. U vindt het namelijk lastig om elke dag uw lenzen in en uit te moeten doen en uw bril raakt u regelmatig kwijt. Ervaar dan het gemak van direct scherp zien als u wakker wordt. Hoe? Door een ooglaserbehandeling met de LASIK methode. Deze methode corrigeert bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking oftewel astigmatisme door middel van een simpele laserbehandeling. Laat de LASIK behandeling uitvoeren door een specialist als Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag. Zij werken enkel met de meest geavanceerde machines en gespecialiseerde oogartsen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste oogheelkundige zorg, waardoor u onbezorgd een ooglaserbehandeling uit laat voren.

Een gratis Quickscan om de status van uw cilinderafwijking te bepalen

U heeft er goed over nagedacht, maar u weet het zeker. U wilt uw ogen laten laseren zodat u van uw bril of lenzen af bent. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK behandeling bij Refractiecentrum Haaglanden zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.

 

Comments are disabled.