Wonen en Interieur Blog

Gezondheid

Kies uit diverse topmerken voor je werkschoenen of veiligheidsschoenen

Als u werkzaam bent in de transport-, metaal- of bouwsector weet je als geen ander dat goede werkschoenen erg belangrijk zijn. Maar waar schaft u deze aan? Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

Op zoek naar veiligheidsschoenen en werkschoenen? Bekijk eens het uitgebreide assortiment van een professionele webshop als Schoenen van Staal. Naast veiligheidsschoenen en werkschoenen vind je ook de meest sportieve en trendy werkkleding bij deze specialist. In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.  

Comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen die rug-, heup- en voetklachten verminderen

Tijdens je werk sta of loop je continu. Dit zorgt ervoor dat je veel last hebt van rug-, heup- en/of voetklachten. Kies dan voor zeer comfortabele (lichte) werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, met een schokabsorberende hak. Hierdoor heb je geen last meer van je rug, heupen en/of voeten. Schoenen van Staal vindt het belangrijk dat de schoen veiligheid, deskundigheid, beweeglijkheid, ergonomie en comfort biedt tegen een scherpe prijs. In het assortiment vind je comfortabele werkschoenen die de nodige bescherming tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen en gevaarlijke stoffen bieden. In welke branche je ook werkzaam bent, bij de schoenenspecialist vind je zeker de ideale, comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit.

Comments are disabled.