Leuk in huis
Image default
Home entertainment en communicatie

Morelisse Amersfoort, luxe televisies en electronica

Wie is Morelisse? Morelisse is een onderneming die al sinds 1932 boven aan de consumentenelektronica markt staat. Morelisse sinds zijn begin een trendsetter en is dit blijven volhouden tot het hedendaagse. Het fijne aan Morelisse is dat zij een eigen technische dienst beheren, zodat zij snel op plaats van reparatie kunnen zijn.

Morelisse in het algemeen

Mensen die interesse hebben in prachtige consumentenelektronica vertellen wel eens dat het voelt als thuiskomen bij Morelisse. De eigenaren hebben bij deze zin telkens opnieuw de breedste glimlach uit Amersfoort op hun gezicht. De showroom van Morelisse bezit het hele assortiment televisietoestellen en luidsprekers van Bang & Olufsen en van Loewe. Deze 2 topspelers in kwaliteitsvolle televisietoestellen en luidsprekers weergeven het stukje kwaliteit dat Morelisse u aanbiedt.

Komt u om te kijken en of bent u geïnteresseerd in een van Morelisse zijn aangeboden producten? Hoe dan ook probeert Morelisse u maximaal te voorzien van informatie en advies.

Loewe Bild 5: een pareltje

Wil je een luxe tv in Amersfoort kopen? Één van de zaken waarin Morelisse zich echt weet te onderscheiden is het aanbod tv’s in Amersfoort.

Eén van de beste kwaliteitsvolle televisie series op de markt is van Loewe, met als echt pareltje de Loewe Bild 5  Oled in 55 en 65 inch. De Loewe Bild 5 bezit een OLED-technologie die gegenereerd wordt door organische pixels die een spectaculaire beeldkwaliteit genereren! Door deze OLED-technologie wordt uw kijk ervaring sterk verbeterd en er zal bijna geen andere televisie serie aan kunnen tippen. De snelle bewegingen zorgen voor een ongekend levendigheid, zoals in de volksmond gezegd wordt: het lijkt net echt!

Ook zit er in het Loewe Bild 5 pakket, een prachtig geluid. Het enorm sterke geluid wordt gegenereerd door een krachtig stereo systeem van maar liefst 80 watt. Doormiddel van het top presterende design, is er een mogelijkheid om afzonderlijke producten zoals een sub woofer samen te stellen tot een unieke ervaring. Heeft u interesse in een prachtig omgevingsgevoel zoals in een concertzaal? Dan kunt u de Klang 5 soundbar aan uw Loewe Bild 5 serie koppelen voor de ultieme concertzaal ervaring. Tevens is het ook erg fijn dat u een bluetooth hoofdtelefoon kunt koppelen aan de Loewe Bild 5, zodat u draadloos een film kunt kijken of muziek kunt luisteren! Kortom zijn er genoeg redenen om langs te komen bij Morelisse en de Loewe Bild 5 serie eens goed te bekijken!

Morelisse technische dienst

U heeft een aankoop gedaan bij Morelisse, u ervaart toevallig een probleem met uw product? Gelukkig kunt u altijd terecht bij de technische dienst van Morelisse. De monteurs worden door de aangeboden merken volledig bijgeschoold om het maximale uit een reparatie te halen, zo kennen onze monteurs uw product het best en kunt u altijd door blijven gaan met het gebruik maken van uw gekochte product.

Bron van dit artikel : https://morelisse.nl/