Leuk in huis
Image default
Keuken

Geen gas en toch warm water ?

Geen gas meer en toch warm water ?

Zoals het nu lijkt zal met de huidige spanningen in de wereld de gasprijs zo goed als zeker omhoog gaan. In sommige landen zal er mischien helemaal geen gas meer te krijgen zijn of heel duur worden. Stroom zal daarentegen nog een langere periode beschikbaar blijven. Dit omdat er meerdere kolencentralen en kerncentrales aktief zijn in de meeste landen.

Gelukkig zijn er veel mensen met zonnepanelen op het dak die stroom “over’ hebben. Die die mensen is het zeker eens de moeite waard uit te rekenen of een elektrische boilers een besparing op kan leveren. In de meeste gevallen zal dit zeker een aanzienelijk bedrag besparen. Maar ook als u geen zonnepanelen heeft kan een elektrische boiler interessant zijn. U heeft dan altijd warm water, ook in de toekomst.

 

De elektrische boiler Lemet ECOway is gemaakt met het doel te besparen.

De ECOway elektrische boiler is uitgevoerd met een digitaal display waar men 3 tijdblokken in kan programeren. Dit tijd blokken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor dag en nacht stroom of gewoon omdat u in die periode geen warm water nodig heeft. De dikke buitenmantel zorgt samen met de zware isolatie ervoor dat het water in de boiler langer warm blijft. De ECO knop leert gedurende een periode de tijd dat de boiler al dan niet moet opwarmen. Dit alles zorgt ervoor dat een aanzienelijke energiebesparing mogelijk is ten opzichte van de traditionele elektrische boiler. De ECOway wordt in Nederland exclusieg gedistributeerd door Elektrischeboiler.eu .

Bron van dit artikel : http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler

Gerelateerde artikelen

Veilig in een groot voertuig rijden

Een nieuwe vaatwasser kopen

Houd de afzuigkap goed schoon