Leuk in huis
Image default
Koken eten en drinken

Geschenkenset krijgen?

Een een speciale gelegenheid, een verjaardag, noem maar op: ze dragen allemaal bij tot een leuk en spetterend feest. Het is van belang om uw relaties goed te onderhouden en van tijd tot tijd ook blijk te geven van appreciatie. Een geschenkenset is hiervoor het ideale middel!

 

Waarom een champagne geschenkenset?

Zoals het woord het zelf zegt: een geschenkenset is een cadeau met een leuk geschenk in of zelfs meerdere in een. Gaande van vrienden en familie tot  zakenpartners en collega’s,  klanten enz. Af en toe iemand verwennen met een kleinigheidje die voor hen een grote appreciatie en wederzijds respect zal opwekken. Een kleinigheid zoals een fles champagne. Het resultaat? Een aangename en goede verstandshouding! Denk maar eens na: u zou toch ook graag een fles champagne cadeau krijgen als bedankje of om iets te vieren? Inderdaad!

 

Luxueus geschenkenset: uniek en bijzonder

Speciaal om uw familie en vrienden optimaal te verwennen, hebben we voor u speciale geschenkensets samengesteld. Diverse merken, verschillende soorten champagnes van vele regio’s in een prachtige verpakking. Stuk voor stuk hebben ze een heerlijke inhoud, waarvan het water u al in de mond loopt vanaf het ontkurken van de fles.  Ze brengen ook een luxueuze uitstraling met zich mee, wat helemaal anders is dan bij de klassiekere geschenken als balpennen of toestellen.

Bij Champagnes.nl kunt u nog een stapje verder gaan. Maak bijvoorbeeld een verpletterende indruk met een unieke fles champagnes, zoals een Laurent Perrier of een Bollinger in de James bond 007 Brut 2002 editite. Verras uw vrienden en familie op een bijzondere manier en verwen ze met een geschenkenset om u tegen te zeggen.

 

Bron van dit artikel : http://www.champagnes.nl/champagnes/geschenkenset.php