Leuk in huis
Image default
Meubels

De mooiste design meubels vinden in België

Om de mooiste design meubels te vinden in België moet u vaak minder ver zoeken dan u denkt. Vaak vindt u per toeval de meest unieke stukken die perfect passen bij uw persoonlijke stijl. Het is echter niet altijd zo makkelijk als het lijkt: alles moet aan uw eisen voldoen. Zowel het design, het comfort, de kwaliteit en het prijskaartje van het meubel moet passen bij uw wensen.

Welke design merken kan u vinden in België?

U kan vele verschillende design meubelmerken terugvinden in ons land. Om er zeker van te zijn dat u een meubel kiest waar u lang tevreden van zal zijn, is het belangrijk dat u goed nadenkt over de uitstraling waarvoor u wilt gaan. Wilt u kwalitatieve meubels met Vlaamse roots, dan is het merk Jori  bijvoorbeeld echt iets voor u. Ziet u liever een tijdloos Europees design, dan kan het Italiaanse design meubelmerk Cassina u misschien bekoren. Beide merken zijn te vinden in Loncin, een interieurwinkel in Leuven die al jarenlang instaat voor een combinatie van kwaliteit en schoonheid.

Hoe kan u het best uw meubelen uitkiezen?

Het komt vaak genoeg voor: iemand wordt stapelverliefd op een meubel en neemt het mee naar huis om daar te ontdekken dat het totaal niet bij de rest van het interieur past. Om dit te voorkomen zoekt u best naar een interieurzaak waar de medewerkers u kunnen helpen inschatten hoe de meubelen er in uw eigen huis zouden uitzien. Dit kan bijvoorbeeld door middel van showrooms, maar nog geavanceerder kan het ook met realistische computertekeningen. Laat u in ieder geval zeker adviseren door een professional indien u twijfelt over uw keuze.

Bron van dit artikel : http://www.loncin.be