Leuk in huis
Image default
Meubels

Landelijke meubels

Het Meubelplein verkoopt meubels in een landelijke, moderne en klassieke stijl. Er is voor iedereen geruime keus in meubels. Hierdoor kan iedereen altijd iets vinden wat bij zijn woonkamer past. Landelijke meubelstukken zijn in Nederland zeer populair en het past in bijna iedere woonkamer.

Coventry collectie

De eetkamertafel, salontafel, tv kast, dressoir en vitrine kast van de collectie Coventry is gemaakt van MDF. MDF is een op elkaar geperst houtsoort. Het heeft een gemiddelde dichtheid en is een merknaam. Het hout wordt in kleine stukjes gesneden en wordt daarna gedroogd. Uiteindelijk wordt het in elkaar geperst en heb je een uitstekende harde houtplaat. MDF heeft meer kwaliteit dan spaanplaat. MDF heeft een hogere dichtheid door zijn samen geperste stukjes hout. Spaanplaat daarentegen wordt minder hard tegen elkaar geperst en is daardoor gevoeliger voor het kunnen breken van de houtplaat. De stukjes hout van spaanplaat zijn daarbij ook vele maten groter dan die van een MDF plaat.

 

De meubels van Coventry geven een landelijke uitstraling door de witte lak en de bruine plaat bovenop. Tevens zit er een laag structuurolie bovenop de MDF platten. Dit geeft een  perfecte afwerking en de juiste uitstraling. Bovendien zorgt de structuurfolie ervoor dat de meubelen waterdicht zijn. De eetkamertafel van Coventry is uitschuifbaar. Standaard heeft deze tafel plek voor vier personen. Door het uitschuiven van de tafel heeft u plek voor 6 personen.  De vitrinekast is in twee opties verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een compleet dichte vitrinekast, maar u kunt ook glazen deuren nemen. Uw spulletjes netjes opbergen in het dressoir. Het dressoir is met drie laden en twee deuren verkrijgbaar.

 

Ocean collectie

U kunt uw woonkamer compleet maken door de collectie van Ocean. Ocean heeft een landelijke uitstraling, een zeer hoge kwaliteit en is in twee verschillende opties verkrijgbaar. De tafel, vitrinekast, salontafel en het dressior zijn verkrijgbaar met een standaard bovenblad. Dit is de zelfde kleur als de deuren. U kunt ook een bruin bovenblad nemen. Tevens krijgt u 50% korting op alle meubels van Ocean. Deze meubels kosten niet veel voor de kwaliteit die u krijgt.

 

Complete woonkamerset

Landelijke meubelen kunt u apart kopen maar ook in een complete set. Vaak is het goedkoper om een complete set te kopen aangezien veel meubel bedrijven dan extra korting geven. Bij Het Meubelplein kunt u een complete Coventry set kopen met extra korting en voor een betaalbare prijs. Zo heeft u in één set gelijk een complete landelijke woonkamer set.

Bron van dit artikel : http://www.hetmeubelplein.nl