Leuk in huis
Image default
Onderwijs

Opleiding pedicure volgen is leuk?

 Wil jij graag een geweldige opleiding van pedicure gaan volgen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Deze website biedt jou een opleiding aan tot pedicurist, die alle basis theorie en praktijk aan jou zal uitleggen. Zo kun je hierna jezelf verder gaan verdiepen in de schoonheidswereld. Als jij pedicurist wilt worden, is een opleiding pedicure zeker een echte aanrader. Op deze website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen gaan om jouw opleiding pedicure te kunnen gaan volgen. Neem daarom zeker snel een kijkje op de website!

Basis

Een opleiding begint natuurlijk altijd bij de basis, ook voor een pedicurist. Als jij graag in de beauty wereld wilt beginnen, is dit een goede plek om te starten. Deze basisopleiding pedicure zal ervoor zorgen dat jij alle basis theorie en praktijk zal ontvangen zodat jij de eerste stappen kan gaan zetten om een echte professional te worden. Dit duurt ongeveer 1 jaar en zal vereisen dat jij 1 dagdeel á 3 uur in de week les zal krijgen van een ervaren professional. Daarnaast zal je gemiddeld 1 tot 3 uur per dag aan huiswerk gaan krijgen tijdens deze opleiding tot pedicurist.

Toekomst

Nadat jij deze basisopleiding pedicure hebt gedaan, wil jij natuurlijk gelijk aan de slag gaan met jouw nieuwe diploma. Na deze basisopleiding pedicure kun jij verschillende dingen gaan doen. Je kunt met deze basisopleiding pedicure bijvoorbeeld aan het werk gaan bij een schoonheidssalon of wellness center. Ook kun je na deze basisopleiding pedicure jouw eigen praktijk aan huis beginnen of als ambulant bij cliënten thuis aan de slag gaan. Zo heb je na deze opleiding genoeg manieren om aan het werk te kunnen gaan. Twijfel daarom niet langer met het beginnen aan deze opleiding en neem nu snel contact op!