Leuk in huis
Image default
Slaapkamer

Leuk beddengoed om je kind vrolijk in bed te krijgen

‘Tijd om naar bed te gaan lieverd.’ ‘Jaaa, eindelijk mama! Ik wil zo graag naar bed!’, juicht je kind. Hoe vaak komt dit voor? De kans dat het gebeurt, is in ieder geval iets groter als je kind graag in zijn of haar bed ligt. En een comfortabel bed is echt nog niet genoeg voor een kind. Want het moet er toch zeker ook leuk uitzien! Je wilt toch niet in een bed slapen dat er saai uitziet? Wie weet wat voor monsters daar op af komen. Dat is toch, dat monsters bang zijn van een vrolijk dekbedovertrek? En dat ze juist op saaie overtrekken af komen? En dan kan je kind echt niet slapen.

Oke, je wilt er voor zorgen dat je kind blij in bed kruipt. Dan heb je een flinke boodschappenlijst. Want een dekbedovertrek is toch zeker niet genoeg? Je begint met een dekbedovertrek, ja, oke. En dan vervolgens heb je een hoeslaken nodig, die natuurlijk bijpassend is. En goed, dat is in principe genoeg, want bij een dekbedovertrek krijg je ook altijd een kussenhoes. Mijn laatste aankoop was een Super Carla kinderdekbedovertrek. Maar wat nou als het echt koud is? Dan heb je ook nog een mooie plaid nodig! En in de zomer, als er veel muggen zijn, heb je een klamboe nodig om je kind te beschermen. En eigenlijk is een leuk extra kussen ook wel fijn om op bed te hebben. Compleet kinderkamer beddengoed overzicht waaronder Super Carla en Fabelab.

Een hele lijst dus, en het moet allemaal bij elkaar passen. En het moet allemaal wel comfortabel en handig zijn, maar het belangrijkste is dat het er leuk uitziet. Is je kind fan van een sport of beroemdheid, dan is daar vast wel beddengoed van beschikbaar. Is je kind gek op paarden, dan kun je alles vol afbeeldingen van paarden kopen. Vraag maar eens aan je kind wat hij of zij graag op het beddengoed wil zien, om alle monsters op een afstand te houden!

Bron van dit artikel :