Wonen en Interieur Blog

Tuin en buitenleven

Hovenier Dongen: gegarandeerd een uniek tuinontwerp

Een goed tuinontwerp door een vakkundige hovenier Dongen, zoals Groenservice de Moeren, is cruciaal voor een mooie tuin. De wensen van de afnemer worden in kaart gebracht door middel van een aantal voorbeeldschetsen. Om de wensen te achterhalen voeren ze een oriënterend gesprek met de klant. Het is daarbij belangrijk om de mogelijke functies te bedenken en de ligging van de tuin in acht te nemen. De plaats van de zon in een tuin maakt veel verschil met het oog op beplanting en legging van het terras. Uit de schetsen wordt een keuze gemaakt die wij als hovenier Dongen vervolgens verwerken in een uiteindelijk ontwerp. Hiermee wordt de uiteindelijke tuin weergegeven.

Een duurzaam nieuwe tuin met hovenier Bavel

Steeds meer mensen gaan voor duurzaam als zij een nieuwe tuin willen, Groenservice de Moeren kan als erkend hovenier Bavel uw tuin op een ecologisch verantwoorde manier aanleggen. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor eetbare planten in de tuin. Een moestuin biedt dan uitkomst. Als hovenier Dongen bespreekt men de favoriete producten en legt dan de tuin aan. Wie wil nu niet gebruikmaken van verse groente of vers fruit van eigen bodem. Het schijnt lekkerder te smaken doordat alles eigenhandig wordt gekweekt. Daarbij biedt een fruitboom in de tuin in de lente mooie bloesem en in de winter fijne beschutting.

Tuinaanleg door erkende hovenier Bavel

De aanleg van een tuin door een erkende hovenier Dongen is een keuze die de mogelijkheid biedt de tuin volledig aan de gebruiker aan te passen. Hiervoor wordt in de eerste plaats in vele gevallen een tuinontwerp gemaakt. Maar het komt ook voor dat klanten zelf aan de slag zijn gegaan en een ontwerp bij de hovenier Bavel aanbieden. Deze kan hier dan direct mee aan de slag of indien nodig aanpassingen maken. Het beste is om dit in goed overleg te doen zodat geen van beide partijen voor verrassingen komt te staan. Zo wordt een omgeving gemaakt die alle verwachtingen overstijgt.

Bron van dit artikel : https://groenservicedemoeren.nl/

Comments are disabled.