Wonen en Interieur Blog

Verbouwen

Glazenier in Gent verzorgt zowel interieurbeglazing als buitenbeglazing

Voor het mooiste resultaat laat u glas op maat maken door de glazenier afkomstig uit Gent. Tegenwoordig is glas een belangrijk onderdeel van het interieur van woningen en bedrijfspanden. Steeds meer bedrijven, maar ook particulieren, kiezen ervoor om een glazenwand, glazendeur of zelfs figuurglas te laten plaatsen. Glas geeft een unieke en stijlvolle uitstraling aan het interieur. U laat uw glazen project het op maat maken door de glazenier in Gent. Inspired by Glass is dé specialist als het gaat om interieurbeglazing en is ook in te zetten voor het verzorgen van uw buitenbeglazing. Van een stijlvol glas in lood raam tot aan brandwerend, geluidswerend of isolerend glas, deze specialist helpt u er graag bij. Wanneer u kiest voor buitenbeglazing kunt u erop vertrouwen dat het glas een hoog rendement oplevert. En wenst u glas in het interieur of exterieur van uw pand te laten renoveren? De specialist voert het altijd binnen één dag uit.

Glas op maat is ideaal voor verschillende toepassingen in uw woning in Gent

Het gebruik van glas in binnen architectuur is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vandaag de dag wordt menig woning en bedrijfspand ingericht met onderdelen die van glas gemaakt zijn. De specialist in Gent, Inspired by Glass genaamd, maakt deze onderdelen van glas voor u op maat zodat het interieur van uw woning perfect bij uw wensen past. Diverse onderdelen van glas worden op maat gemaakt door de specialist, Voorbeelden hiervan zijn glazen deuren en wanden, glazen balustrades, spiegels op maat, glazen douchesystemen en figuurglas. Naast deze vormen van glas voor binnen, bent u bij deze glazenier in Gent ook aan het juiste adres voor glas aan de buitenkant van uw woning. Dit glas kan ook isolerend en vuurvast worden uitgevoerd. Waarvoor schakelt u de diensten van de glazenier in?

Ontvang persoonlijk advies wanneer u glas op maat in Gent laat plaatsen

Door gebruik te maken van glas geeft u een chique en stijlvolle uitstraling aan uw woning. Dat is dan ook de reden dat er tegenwoordig zoveel woningen en bedrijfspanden worden uitgevoerd met glazen details. U kunt kiezen uit een veelzijdig assortiment in glas nabij Gent. Van glazen balustrades tot aan figuurglas, glas op maat komt terug in menig woning in Gent. Zou u uw woning of bedrijfspand ook graag verfraaien met een stalen wand of andere glazen toepassing? Maar weet u nog niet precies wat de beste optie is? De glazenier in Gent helpt u er graag bij. Een specialist zoals Inspired by Glass denkt met u mee en biedt u een ontwerp op maat dat een extra dimensie geeft aan de ruimte.

Bron van dit artikel :

Comments are disabled.