Wonen en Interieur Blog

Verbouwen

Laat het leggen van Venis of Castelvetro tegels over aan de specialist

Heeft u tegels van Venis of Castelvetro op het oog? Maar twijfelt u over de aanschaf ervan, omdat u misschien geen handige doe-het-zelver bent? Bekijk dan het breed programma aan vloertegels bij Fravo Tegels. Hier heeft u niet alleen keuze uit meer dan 400 soorten tegels. U kunt ook gebruikmaken van de complete dienstverlening. Wat dat wil zeggen? Vakkundige tegelzetters kunnen als geen ander wand- en vloertegels aanbrengen in uw woning. Van het kleine werk, zoals mozaïek, tot de grootste tegels van Venis of Castelvetro: de klus is binnen no time geklaard. Daarnaast kunnen zij vloerverwarming of een dekvloer aanbrengen, of uw huidige vloer slopen.

Venis of Castelvetro tegels op het oog? Vraag eenvoudig een offerte aan!

Wilt u een nieuwe vloer in uw woonkamer, badkamer of andere ruimte in uw woning? Een vloer met een prachtige uitstraling? Bekijk dan het aanbod van Fravo Tegels. Met meer dan 400 soorten tegels van toonaangevende merken, zoals Venis en Castelvetro, vindt u altijd een tegel die past bij uw stijl. Bovendien koopt de tegelspecialist groot in, waardoor u een scherpe prijs betaalt. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de tegels die u op het oog heeft. U vult enkele gegevens in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Zowel Castelvetro als Venis keramische tegels zijn eenvoudig te reinigen

U heeft onlangs een nieuwe vloer laten aanleggen in uw woning. Dan wilt u deze zo lang mogelijk mooi houden, toch? Bent u geen poetser? Of heeft u weinig tijd om de vloer schoon te maken? Dan heeft u met de keramische tegels van onder andere Castelvetro en Venis geluk. Deze tegelvloer vergt niet veel onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen en wekelijks de vloer te dweilen, houdt u uw vloer net zo mooi als bij de oplevering. Hierbij is het belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van olie, zeep of was gebruikt. Informeer gerust eens bij Fravo Tegels welk reinigingsmiddel geschikt is voor de schoonmaak van uw tegelvloer.

Bron van dit artikel :

Comments are disabled.