Leuk in huis
Image default
Vloeren

Houten vloeren Veenendaal

Voor mijn nieuwe woning heb ik houten vloeren Veenendaal nodig. Naar deze plaats ga ik toe verhuizen en daar ligt momenteel een hele slechte vloer in. Daarom ga ik zoeken naar een nieuwe, om het ook überhaupt een betere uitstraling te geven. En dus heb ik voor een houten vloer gekozen. Maar welke? En naar welke vloerenwinkel in Veenendaal moet ik daarvoor gaan? Op die vragen geef ik in dit blogje graag een antwoord.

Googelen op houten vloeren Veenendaal

Allereerst ben ik dus op houten vloeren Veenendaal gaan Googelen. Ik zag allerlei vloerenwinkels uit Veenendaal omhoog komen. Maar zag ook Bax Houthandel, met dicht bij Veenendaal een vestiging. Van een kennis van mij had ik al begrepen dat je daar heel goedkoop een nieuwe houten vloer kunt kopen. Dat komt omdat zij die zelf produceren in Barneveld. En dus ben ik met die goede recensie naar de website gegaan. Daar las ik dat zij vele verschillende houtsoorten hebben. Omdat ik vind dat de verhuizing, het nieuwe huis etc. al genoeg kost, besloot ik om te kijken bij het budget lamelparket.

Budget lamelparket

Bij het budget lamelparket zag ik dat dit, volgens Bax Houthandel, het vloertype van deze tijd is. Het is gemaakt van multiplix, is zeer stabiel en geschikt voor vloerverwaming. Over dit laatste moet ik nog even nadenken. Maar uiteraard wel op korte termijn beslissen. Want anders ligt de vloer er al in.

Ik belde Bax Houthandel op en vertelde hen dat ik interesse heb in het budget lamelparket. Zij hebben namelijk naast het eerder genoemde soort lamelparket, ook multiplank /duoplank van 19mm dik tot een breedte van 35cm. En vooral die breedte vind ik heel erg mooi!

Daarom heb ik voor die houten vloer gekozen en dit ligt inmiddels al in mijn woning in Veenendaal. Ik ben er erg blij mee!

 

Bron van dit artikel :