Wonen en Interieur Blog

Werken studeren en hobby

Wat voor boek ga jij uitgeven in eigen beheer?

Wat voor boek ga jij uitgeven in eigen beheer? Een romantisch verhaal? Of Heb je een non-fictie boek geschreven over het leven van een sportlegende? Wat voor soort boek je ook geschreven hebt, je wilt deze natuurlijk graag uitgeven in eigen beheer. Een boek uitgeven doe je met behulp van BigBusinessPublishers. Men begeleidt iedere schrijver op de manier die hij of zij voor ogen heeft. Dat kan gaan over de vormgeving van de kaft, maar ook over de distributie van het boek of de publiciteit die nodig is om jouw boek onder de aandacht te brengen. Je mag een persoonlijke aanpak verwachten bij het uitgeven van je boek én je hebt niet te veel kosten.

Boek in eigen beheer uitgeven: waar hangen de kosten vanaf?

Je bent de afgelopen jaren druk bezig geweest met het schrijven van een boek. Nu is de tijd aangebroken. Je wilt je boek uitgeven in eigen beheer. Maar je wilt natuurlijk niet te veel geld aan kwijt zijn. Ben je toch benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het uitgeven van een boek in eigen beheer? Dat vertellen de specialisten van BigBusinessPublishers je graag. De kosten van het uitgeven van een boek zijn afhankelijk van de eisen die jij stelt aan het boek. Denk aan zaken als printen in kleur of zwartwit, de complexiteit van de vormgeving en de hoeveelheid pagina’s. Er wordt voor jou een kostenplaatje op maat gemaakt, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Profiteer van extra service als je een boek wilt uitgeven in eigen beheer

Je bent erg enthousiast over een bepaald onderwerp en je bent een boek gaan schrijven. Nu is het tijd voor publicatie. BigBusinessPublishers helpt je graag bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Naast dat men jou begeleidt met voor de hand liggende zaken, heb je de mogelijkheid tot het uitbesteden van een aantal andere dingen. Denk hierbij aan het (her)schrijven van de flaptekst, het opstellen en verzenden van een persbericht, het meenemen van jouw boek in een mailing naar boekhandels en een korting op trainingen. Als je bij het uitgeven van een boek kies voor een van de optionele extra’s, bespreekt men graag de mogelijkheden en de kosten.

Bron van dit artikel :

Comments are disabled.