Wonen en Interieur Blog

Wijn

201 flessen achter UV-werend glas

De Liebherr Wkt 4552 GrandCru aanschaffen via Cavepromotor is een verstandig besluiten, vanwege het deskundige advies en ‘laagste prijsgarantie’. Dit zijn constateringen en geen holle commerciële praatjes. Tevreden klanten willen fungeren als referentie. Cavepromotor maakt voor iedereen met serieuze  interesse een maatwerk offerte op basis van de wensen van de klant. Dit in tegenstelling tot reguliere online witgoedwebshops (ook wel dozenschuivers genoemd). Deze geven een verkoopprijs af, willen de kast achter de eerste deur plaatsen, maar daar houdt het op. En ga nu geen moeilijke vragen stellen na de aankoop over de wijnbewaarkast of over het bewaren van de wijnen. Men kan de praktische vragen over het bewaren en serveren van wijn niet beantwoorden. De medewerkers zijn allen wijnspecialist  en komen uit de wijnkoperij. Dit houdt in dat zij ook verstand hebben van wijn. Eerst was er Wijnpromotor en daarna pas Cavepromotor, omdat klanten die mooie wijnen kochten deze niet altijd op de juiste manier bewaren en serveren. Cavepromotor heeft zich gespecialiseerd in wijnkasten van Liebherr, dus u kunt vragenstellen of alle wijnkasten. Ook technisch en als het toch mocht voor komen, dat er geen antwoord gegeven kan worden, dan zoekt men het op.  Met de aankoop van de Wkt 4552 koopt u de op één na grootste onder de Liebherr wijnbewaarkasten. In tegenstelling tot de Wkt 4552 en 4551 is deze wijnkast volledig uitgevoerd in bordeauxkleur metaal. De deur bestaat uit een bordeauxkleurig metalen frame met daarin UV-werend glas. Met een instelbare temperatuur tussen de 5°C en 20°C kunt u 201 flessen opslaan van bordeauxformaat. Met de afmeting heeft Liebherr rekening gehouden met de breedte van de binnendeuren in woonhuizen. Je kunt een hele grote wijnkast maken, maar deze moet ook nog in huis geleverd en geïnstalleerd worden. Niet iedereen ziet het zitten om de installatie zelf uit te voeren. Daarom wordt dit ook van uitbesteedt. Wanneer een Wkt 4552 via Cavepromotor wordt besteld, kan deze ook worden uitgepakt en geïnstalleerd. Een standaard online webshop kan de wijnkast thuis laten bezorgen, maar uitpakken, installeren, Vibration Reduction Blocks plaatsen en het beantwoorden van praktische vragen zit er niet in.

Als design en uitvoering u niets uitmaken, dan kunt u ook kiezen voor een wijnbewaarkast uit het Vinothek programma van Liebherr. De Wkb 4212 biedt plaats aan 200 flessen, maar is een stuk goedkoper. Deze kast is 10 cm smaller, weegt minder, is uitgevoerd in zwart metaal en weegt 13 Kg minder. Bij de aankoop van de Wkt 4552 worden tevens Vibration Reduction Blocks (VRB’s) voorzien. Deze zijn ontwikkeld om de omgevingstrillingen op te vangen. De wijnkast zelf is opgebouwd uit geluidsarme componenten en bevat een trillingsvrije compressor. Echter omgevingstrillingen hebben altijd effect op de wijnen. Dat kan gaan van passerend verkeer, maar ook een wasmachine of het hard sluiten van een deur kan voldoende zijn om de moleculen te laten bewegen. Hierdoor wordt de wijn onnodig ‘opgejaagd’ wat het rijpingsproces niet ten goede komt. Mensen die een wijnkelder hadden in hun villa en die zijn overgestapt naar een Wkt 4552 in hun appartement, willen alleen de VRB’s hebben. Indien zij dit niet doen, constateren zij dat de smaak van de wijnen anders is.

De Wkt 4552 valt onder de GrandCru reeks. Deze wordt gekenmerkt door een degelijke afwerking in een Bordeauxkleurige kast. De deursluiting is een mooie handgreep die we kennen van de WTes 5872 en WTes 5972. Het handvat duwt de deur van het frame af. Dit vergemakkelijkt het openen van de isolatiedeur. Het gewicht van de Wkt 4552 is 99 Kg. Het is daarom raadzaam om de wijnkast te laten installeren.

http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkt-4552-pr

Bron van dit artikel : http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkt-4552-pr

Comments are disabled.