Wonen en Interieur Blog

Winkels

Moeilijke slaper? Ga langs bij de beddenspecialist voor een gel- of waterbed

Overweegt u om een gel- of waterbed te kopen bij de beddenspecialist? Ga dan eens langs. Bij hen heeft u keuze uit diverse modellen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van zo’n gel- of waterbed? Het geeft een relaxte houding, een aangename temperatuur en u slaapt dieper. Daarnaast woelt u minder en biedt het stabieler slaapcomfort door de stabilisatielagen. Het is hierdoor een aanrader voor onrustige slapers en koukleumen. Er bestaan diverse soorten watermatrassen: MONO en DUAL. Bij MONO is het een doorlopend matras. Wanneer u voor DUAL kiest, slapen u en uw partner op een apart matras. Het verschil tussen water- en gelmatrassen is dat de stablisatiefiberlagen bij het gelmatras zijn vervangen door een speciale gel. Deze kunt u achteraf dunner of dikker maken. Naast gel- en waterbedden vindt u ook een ruim assortiment aan slaapsystemen bij de beddenspecialist.

Boxsprings koopt u gemakkelijk en snel bij de beddenspecialist

Wilt u een boxspring van zeer goede kwaliteit? Dan gaat u natuurlijk langs bij de echte beddenspecialist Slaapcenter Verweijen. Zij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij de aankoop van een nieuwe boxspring. Een boxspring bestaat uit een goed ventileerde bodemplaat met een isolatielaag. Hierop zijn hoogwaardige staaldraad veren gemonteerd met daarop een juten drukverdeler. Dit geheel wordt afgedekt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof. Het is de perfecte basis voor uw matras en geeft uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. De boxsprings van deze beddenspecialist bestaat uit 100 procent natuurlijke materialen. Hierbij moet u denken aan paardenhaar, wol en katoen. Deze geven het lichaam de juiste en meest comfortabele ondersteuning. Wilt u advies bij aankoop van uw boxspring? Ga dan langs bij de beddenspecialist.

Van superluxe bed tot simpele twijfelaar: u vindt het bij de beddenspecialist

Gaat u voor een simpele twijfelaar? Of wilt u een superluxe bed met een speciale standaard voor uw televisie? U vindt het allemaal bij beddenspecialist Slaapcenter Verweijen! Zij verkopen diverse soorten bedden in verschillende maten. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook die vindt u bij deze beddenspecialist! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom dan langs en de ervaren medewerkers voorzien u van een deskundig advies.

Bron van dit artikel :

Comments are disabled.