Leuk in huis
Image default
Winkels

Whiskey glazen voor Valentijnsdag

Is jouw vriend een enorme liefhebber van whisky? Eigenlijk is het dan leuk om voor Valentijnsdag een cadeau te geven, waarmee je kan laten zien dat je echt om iemand geeft. Je kan laten zien dat je echt aan iemand zijn hobby gedacht hebt door whiskey glazen te kopen. Natuurlijk heb je een bepaalt budget voor Valentijnsdag in gedachten. Je wilt misschien geen honderd euro uitgeven. Helemaal niet als je hoort dat je whiskey glazen kan kopen gemaakt uit echt kristalglas. Je denkt dan meteen aan mega prijzen. Dit had je ook weer niet in gedachten voor Valentijnsdag. Gelukkig hebben wij een oplossing en dat is de Whiskey Glazen Shop.

Whiskey glazen vanaf € 10. 

Een leuk bedrag om voor Valentijnsdag te geven is natuurlijk € 10! Whiskey glazen kan je bij ons online bestellen voor € 10. Waarom zou je moeilijk doen als je ze voor een klein bedrag in huis hebt? Het enige wat erbij komt zijn natuurlijk de verzendkosten. Het is na wens eventueel als je in de buurt woont ook mogelijk om de glazen af te halen. Handig als je geen zin hebt om bovenop de € 10 nog eens € 4,95 aan verzendkosten te betalen.

Whiskey glazen of een whiskey karaf?

Het ligt natuurlijk een beetje aan jouw budget voor Valentijnsdag. Heb je weinig te besteden? Ga dan gewoon voor een paar whiskey glazen. Als jouw budget iets groter is dan kan je overwegen om een whiskey karaf te kopen. Net als de whiskey glazen zijn deze gemaakt van puur kristalglas uit de Tsjechische Bohemen. Je kan dus rekenen op een hoge kwaliteit en je krijgt bij ons niet alleen een karaf, maar ook zes whiskey glazen erbij cadeau. Ideaal als je niet kan kiezen tussen alleen glazen en een karaf.

Bron van dit artikel : http://www.whiskeyglazenshop.nl