Wonen en Interieur Blog

Woning en Tuin

Complete badkamer op maat

Complete badkamers opnieuw inrichten?

Veel mensen pakken de verbouwing van hun badkamer grondig aan. Dit gebeurt niet alleen bij de aankoop van een nieuw huis, wanneer de oude badkamer niet voldoet en complete badkamer opnieuw wordt ingericht naar de smaak van de nieuwe eigenaren. Dit geldt ook voor mensen die al langer een eigen huis bezitten. Zij willen bijvoorbeeld nieuwe, complete badkamers aanleggen als hun eigen badkamer verouderd is. Het komt tevens voor dat huizenbezitters zijn uitgekeken op de stijl en inrichting van hun badkamer en daarom op zoek gaan naar een nieuwe inrichting. En natuurlijk zijn er mensen die een heel nieuw huis laten bouwen en hierdoor alle ruimte hebben om complete badkamers aan te laten leggen. Er zijn dus genoeg situaties te bedenken waarin mensen hun badkamers verbouwen. Bent u ook van plan om een nieuwe badkamer aan te gaan leggen of uw huidige badkamer compleet te gaan verbouwen? Dan kunt u het beste bij Sanitairtotaal terecht. Zij hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan onderdelen voor complete badkamers. Hierbij moet u niet alleen denken aan badkamermeubilair als wastafels, kranen, kasten en spiegels. Deze meubels kunnen natuurlijk niet ontbreken in complete badkamers, maar een goed bad of douche zijn nog onontbeerlijker. Sanitairtotaal biedt daarom het beste meubilair om heerlijk te douchen, lekker in bad te liggen of fijn te ontspannen:

  • whirlpools
  • stoomcabines
  • sauna’s
  • baden
  • douches

Complete badkamers moeten natuurlijk ook zijn uitgerust met een goede radiator. Een goede verwarming zorgt immers voor een aangename temperatuur in de badkamer. Anders kan er niet fijn worden gedoucht of genoten van een warm bad. Vandaar dat u bij Sanitairtotaal een groot aanbod kunt vinden aan radiatoren, radiatorkranen en ander toebehoren. Sanitairtotaal heeft dus echt alles in huis voor complete badkamers!

Complete badkamers op maat

Bij Sanitairtotaal kunnen complete badkamers naar ieders smaak worden ingericht. Er is namelijk voor ieder wat wils. Bij ieder badkamermeubelstuk heeft u de keus uit een groot aantal artikelen die van goede kwaliteit zijn en er stijlvol uitzien. Zo zijn er maar liefst 203 soorten whirlpools, 104 soorten ligbaden en 133 soorten wastafelkranen. Dit grote, diverse assortiment is natuurlijk ideaal voor mensen die complete badkamers opnieuw willen inrichten. Hoe mensen hun complete badkamers ook willen meubileren, ze vinden altijd wat ze zoeken. Laat u dus verrassen door het grote assortiment van Sanitairtotaal! In dit assortiment kan er altijd een badkamer op maat worden uitgezocht. Om te beginnen kunt u voor zowel de grote als de kleine badkamer bij Sanitairtotaal terecht. Zo kunt u een ligbad al vanaf 140x140x59 cm uitzoeken en lopen de afmetingen van de douchecabines uiteen van 80x80x195 cm tot 100x100x205 cm. Verder vindt u binnen het grote assortiment een ruim aanbod aan verschillende stijlen. Of u nu van hoekig of rond, strak of speels, wit of kleur houdt: U vindt het allemaal bij Sanitairtotaal. Daarnaast kunt u, als u wilt, zelf uw ideale combinaties aan badkamermeubilair uitzoeken. Hierdoor kunt u zelf kiezen wat u het mooist vindt, wat voor u het meest praktisch is of wat het beste past in uw badkamerruimte. Wie dit echter lastig vindt, of hier geen tijd voor heeft, heeft ook een ruime keus uit allerlei sets: waskomsets, fonteinsets, badaccessoiresets, douchesets, badkamermeubelsets et cetera. Hiermee stelt u heel gemakkelijk uw eigen badkamer samen. En wie van echte luxe houdt, zou een kijkje moeten nemen bij de whirlpools en sauna’s. Met deze meubelstukken creëert u niet alleen de sfeer van een vijfsterrenhotel, maar zult u ook een grote indruk maken op al uw vrienden en familieleden! Tot slot hoeft u niet bang te zijn dat Sanitairtotaal niets te bieden heeft voor mensen met een kleine portemonnee. Ook voor een voordelige prijs kunnen er stijlvolle, complete badkamers worden samengesteld. Alle producten komen namelijk voor in een groot aantal prijsvariaties. Zo kunt u al voor €189,- een mooie inloopdouche aanschaffen. Bij de wastafels lopen de prijzen uiteen van €49,- tot €179,-, bij de regendouches van €35,- tot €1119,-, bij de badkamerkasten van €51,- tot €645,-, om maar enkele voorbeelden te noemen. U ziet, mensen kunnen bij Sanitairtotaal hun complete badkamers inrichten naar de maat van hun portemonnee.

Bezoek de showroom van Sanitairtotaal

Bent u geïnteresseerd geworden in het aanbod van Sanitairtotaal? Dan kunt u natuurlijk een bezoek brengen aan de webshop en daar al het badkamermeubilair bekijken. Online is het echter lastig in te schatten hoe groot de producten zijn en of ze bij elkaar passen. Om mensen te helpen bij het meubileren van hun complete badkamers, heeft Sanitairtotaal een showroom ingericht. In deze reusachtige showroom van 2000 m2 is al het meubilair voor complete badkamers overzichtelijk opgesteld. Bovendien zijn er voorbeelden van badkamerinrichtingen te vinden, zodat de bezoeker inspiratie op kan doen voor zijn eigen badkamer. Als u een mooie inrichting zoekt voor uw badkamer, dan is het zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan deze showroom. Hier kunt u rustig een middagje neuzen tussen alle producten en het meubilair uitzoeken dat aan uw wensen voldoet. Zo’n bezoek heeft ook tot voordeel dat de medewerkers van Sanitairtotaal u te woord kunnen staan. Bij hen kunt u terecht voor uitstekende adviezen over ideale combinaties van badkamermeubilair en voor goede assistentie bij het maken van praktische keuzes. Zoals u zelf zult ervaren bij een bezoek aan de showroom, het is deze hulp die ervoor zorgt dat klanten uiteindelijk tevreden vertrekken met een perfecte inrichting voor hun complete badkamers.

Bron van dit artikel : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/complete-badkamers/

Comments are disabled.