Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

De grootste voordelen van led verlichting

Bent u op zoek naar zuinige verlichting om uw stroomverslindende halogeenlampen te vervangen? goed idee. Het vervangen van deze lampen kan u namelijk een enorme stroombesparing opleveren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen die led verlichting u biedt. Hieronder vind u een kort overzicht van de grootste voordelen van led lampen. 

 

Led is zuiniger

Het grootste voordeel van led verlichting is natuurlijk dat het een enorme stroombesparing oplevert. Een  halogeenspot verbruikt van al 50 watt waar een zuinige led spots slechts 5 watt verbruikt, dit kan u op jaarbasis enorm schelen op de energierekening.

 

Led verlichting gaat langer mee

Het is algemeen bekend dat halogeenspotjes snel stuk gaan. Led daarentegen gaat tot wel tien keer langer meer. Waar een halogeenlamp het ongeveer een jaar volhoud kan led wel tien jaar meegaan. Hierdoor hoeft u minder vaak nieuwe lampen te kopen.

 

Eenvoudig te vervangen lampen

De traditionele lampen zijn vaak eenvoudig te vervangen door led. De meeste led lampen zijn namelijk retrofit wat inhoud dat u deze 1 op 1 kunt vervangen zonder ook maar enige aanpassingen aan uw armatuur te hoeven doen. 

 

Shop nu voor uw led lampen bij de Ledlampenfabriek.nl Alweer een lange tijd uw betrouwbare partner als het gaat om led verlichting. Hier vind u een ruim assortiment led lampen in alle soorten en maten en natuurlijk tegen voordelige prijzen. Wacht niet langer want nu is het juiste moment om over te stappen op led verlichting!

Bron van dit artikel : http://www.ledlampenfabriek.nl

Gerelateerde artikelen

Makelaar Hengelo heeft veel ervaring op de woningmarkt

Een huis kopen in Hengelo

Ontstoppingsbedrijf Maastricht: het antwoord op een rioolprobleem