Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Design tafels

Woodshape in een notendop

Heeft u al eens gehoord van woodshape? Nee? Dan vertellen wij u er graag over. Ja? Laat ons dan enkele bijzondere kenmerken van woodshape toelichten. Dit doen wij graag. Om te beginnen, is Woodshape.nl zo’n twee en een half jaar geleden opgericht vanuit het moederbedrijf BS Hout in vorm B.V. Daarbij hadden wij de particuliere consument in gedachten. Onze producten waren bij BS Hout in vorm namelijk al lange tijd in de omloop, maar wij bezorgden hier voornamelijk aan groothandelaren en de horecabranche. Vanuit onze moederorganisatie hebben we maar liefst 30 jaar ervaring op het gebied van de vervaardiging van meubels, design tafels of tafelbladen. Inmiddels bestaat de online webwinkel dus een goede 2,5 jaar en hebben wij talloze klanten blij gemaakt met design tafels en tafelbladen en met onze op maat gemaakte meubels. Het productiebedrijf dat ten grondslag ligt aan woodshape, de eerder genoemde BS Hout in vorm B.V. leverde al 30 jaar horeca- en woonmeubels aan groothandelaren in zowel ons eigen land Nederland als in het buitenland. Onze specialisatie ligt op het gebied van het vervaardigen van houtdraaiwerk, tafelbladen en tafels, meubels en meubelonderdelen. Naar aanleiding van een groeiende vraag onder particulieren hebben wij woodshape opgericht. Wij kunnen u bovendien al onze producten zeer scherp geprijsd aanleveren. En weet u waarom? Omdat wij onze producten rechtstreeks van de fabriek leveren aan onze klant. Enkele dingen die wij daarnaast graag willen noemen, zijn de mogelijkheden die u bij ons heeft. Wij kunnen namelijk aan nagenoeg al uw persoonlijke wensen voldoen.

 • Speciale randuitvoeringen van tafels.
 • Maatwerk, oftewel een tafel aan de hand van uw eigen ontwerp.
 • Uw eigen kleurstalen: stuur ze op, neem ze mee en wij proberen u te geven wat u wilt.
 • Wel of geen gebruik van RVS in uw meubels.
 • Daarnaast houden wij ons ook bezig met reparatie. Als er onverhoopt iets mis is met uw meubelstukken, dan maken wij dat graag weer in orde.

De exclusieve designmeubels van woodshape

Woodshape heeft een ontzettend uitgebreid assortiment designer meubelen. En dat zijn slechts de meubelen die wij naar onze ontwerpen hebben gemaakt. Als u zelf ideeën heeft, zijn die uiteraard ook welkom. Wij willen onze klanten namelijk van harte tegemoet komen in hun eigen smaak en voorkeuren. Indien u een bepaald beeld heeft bij een eettafel, dan kunt u ons een tekening of foto sturen van de tafel die u graag zou willen. Aan de hand van uw ontwerp sturen wij u een offerte. Daarna, en uiteraard in overleg met u, gaan wij voor u aan de slag. Wilt u echter liever iets bestellen uit één van de vele collecties die wij hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Hieronder volgt een greep uit de verschillende collecties die woodshape rijk is.

 • De Viking collectie, tafels met half hout verbinding die wij in een modern jasje hebben gestoken.
 • Mistress collectie, deze collectie is tijdloos en strak gevormd en bestaat uit o.a. statafels, plantentafels, zittafels, et cetera.
 • Mayor collectie, die zich kenmerkt doordat zij zo eigentijds is, sleutelwoorden zijn eenvoud en het opmerkelijke detail van de uitgefreesde tafelpoten waardoor het tafelblad lijkt te zweven.
 • Nicole collectie, de tafels in deze serie hebben gesloten zijkanten, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor statafel of bank.
 • Marie collectie, tafelpoten met houtdraaiwerk, een soort speelse benadering van meubelen uit vroeger tijden.
 • Queen collectie, kolomvormige tafels met ronde tafelbladen.
 • En nog veel, veel meer!

Neem gerust een kijkje op onze website, want naast bovengenoemde meubelseries heeft woodshape nog veel meer te bieden.

Waarom kiest u voor ons?

Bent u al overtuigd waarom u voor (al) uw meubels bij ons terecht kunt? Of heeft u nog een klein duwtje in de rug en iets meer overtuiging nodig? Wij zullen u hieronder een overzicht geven van alle redenen waarom wij denken dat u voor uw behoeften op het gebied van tafels, stoelen en andere meubelstukken bij woodshape moet zijn. Woodshape is, staat voor en gelooft in de volgende dingen.

 • De kracht van innovatieve kwaliteitsproducten; we houden van kwaliteit en vernieuwing. En we nodigen u daarnaast uit uw eigen creativiteit en innovatie te gebruiken.
 • Onze tafels e.d. worden uit massief hout vervaardigd, hierdoor zijn ze duurzaam, stevig en hebben ze een geheel uniek karakter.
 • Onze meubelen hebben een lange levensduur en worden geleverd met garantie.
 • Het is mogelijk om onze showroom met woodshape meubels te bezoeken.
 • Zoals u hierboven al las behoort maatwerk eveneens tot de mogelijkheden.
 • woodshape bezorgt bovendien gratis.
 • Eventuele reclamaties worden spoedig opgelost.
 • Het is bij woodshape mogelijk om geheel veilig en betrouwbaar te betalen.
 • We zorgen voor een snelle levering.
 • En tot slot zijn wij op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur bereikbaar per e-mail of telefoon om al uw vragen te beantwoorden.

Woodshape staat voor passie, kwaliteit en innovatie en dat is terug te zien in onze meubels. Alle designmeubels die u op onze website aantreft komen uit onze eigen moderne fabriek die in Heiloo gevestigd is. Wij volgen vol interesse nieuwe trends op het gebied van meubels en datzelfde geldt voor de materialen. Woodshape heeft diverse soorten tafels (statafels, eettafels, salontafels, enzovoort) die wij in verschillende houtsoorten kunnen leveren. Denk daarbij aan essen, berken, noten, beuken, en meer. Heeft u specifieke wensen op het gebied van tafels of stoelen? Laat het ons dan telefonisch of per e-mail weten en wij kijken gaarne wat wij voor u kunnen betekenen. Woodshape is dé plek waar u al uw exclusieve design tafels en meubels vandaan kunt halen!

Bron van dit artikel : http://www.woodshape.nl/