Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Een elektrische haard kopen

 

Een nieuwe kachel kopen is nog niet zo eenvoudig. Veel consumenten kiezen er voor om een openhaard in hun woning te plaatsen. Een openhaard is gezellig en levert heerlijke warmte af. Als u een elektrische haard gaat kopen dan heeft u de keuze uit pelletkachels en open haarden bijvoorbeeld. Dit zijn beide goede opties als u zoekt naar een sfeervolle kachel die ook nog eens lang mee gaat. Hieronder gaan we wat dieper in op beide typen kachels. 

Een elektrische of een traditionele haard

Als u een openhaard in uw woning wilt dan heeft u de keuze voor een traditionele openhaard met echt vuur of een elektrische openhaard met kunstmatige vlammen. Uiteraard is de elektrische variant een stuk veiliger. Wel is het een nadeel dat de elektrische haard een hoop stroom verbruikt mar dat wordt weer gecompenseerd door het voordeel dat u geen echt hout nodig heeft. Hierdoor bespaart u weer een hoop geld, met een traditionele haard heeft u voor de winter vaak wel een hele schuur met hout nodig!

Ideaal voor sfeer in huis

Met een elektrische haard haalt niet alleen warmte in huis maar ook sfeer. De vlammen zijn prachtig om naar te kijken wat een bijdrage levert aan uw sfeervolle woonkamer. Kijk gerust eens op onze website door op één van de links in dit artikel te klikken. U ziet gelijk hoe mooie de elektrische haard kan zijn. Daarnaast kunt u ook gewoon langskomen bij deze kachel specialist. Via de gietvloer en kachel showroom in Amsterdam kunt u met eigen ogen kijken welke kachel het best bij u woonkamer zou passen.

Bron van dit artikel : http://www.kachelonline.nl