Wonen en Interieur Blog

Woning en Tuin

Geef uw houten vloer een compleet nieuwe uitstraling en laat deze bijvoorbeeld schuren

Wilt u uw woning eens helemaal opknappen? Maar wilt u niet een hele verbouwing organiseren? U kunt alvast uw vloer een compleet nieuwe uitstraling geven door deze helemaal op te laten knappen door een specialist. Alblas Vloeren kan diverse soorten vloeren prachtig renoveren. Denk er bijvoorbeeld over na uw houten vloer te laten schuren. De versleten toplaag wordt op die manier van de vloer verwijderd, waardoor oneffenheden en slijtages worden weggenomen. Na het schuren van de houten vloer kan de specialist uw vloer helemaal opknappen. Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe toplaag te laten zetten met lak. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!

Vloerenspecialist biedt brede dienstverlening, waaronder houten vloer laten schuren

Een houten vloer laten schuren, een ander soort vloer laten opknappen en een vloer prachtig aflakken. Het zijn slechts een aantal van de werkzaamheden die een echte vloerenspecialist uitvoert. Van het aanleggen van een nieuwe vloer tot het renoveren van uw versleten vloer en van het onderhoud van uw huidige vloer tot aan de reiniging van die vloer: de specialist moet het allemaal kunnen. Kiest u voor Alblas Vloeren, dé vloerenspecialist in de omgeving van Krimpen aan den IJssel, dan weet u zeker dat u goed zit. Zo kunt u de specialist bijvoorbeeld inschakelen voor het laten schuren van uw houten vloer, maar ook voor het lakken of oliën van uw vloer of voor het schoonmaken van uw vloer.

Niet alleen houten vloer laten schuren, ook compleet nieuwe vloeren aanschaffen

Bent u toe aan iets nieuws? Een nieuwe vloer kan uw woning echt een facelift geven. Kies naast het laten schuren van uw houten vloer dan ook voor iets anders! Wilt u een houten vloer kopen? Laminaat aanschaffen? Of een pvc vloer laten aanleggen? Geen probleem: de specialist heeft de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want de vakmensen bereiden de ondervloer voor en ze leggen de nieuwe vloer op vakkundige wijze aan. Toch liever uw houten vloer laten schuren en deze verder laten opknappen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bron van dit artikel :

Comments are disabled.