Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Gekleurde stoffen vlaggenlijn

Deze stoffen vlaggenlijn is gemaakt van duurzame materialen zoals biologisch katoen, bamboe en hout. Allemaal materialen die afkomstig zijn uit India.  Het is een unieke en milieuvriendelijke manier om je tuin, terras of huis te versieren. De vlaggenlijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en is gemakkelijk te monteren. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Bovendien is de vlaggenlijn volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar, waardoor het een goede keuze is voor het milieu. 

Alle vlaggen die via Hindi & Bindi besteld worden zijn gemaakt van dubbele stof. Tevens zijn deze rondom gestikt en hebben allemaal een mooie afwerking. 

Leuke producten hier verkrijgbaar

Hindi & Bindi is een webshop waar diverse leuke spullen besteld kunnen worden. Van een mooie stoffen vlaggenlijn, diverse kleding en andere leuke producten voor in huis. Zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan deze webshop. Helemaal een leuk idee om hier een product te bestellen en aan iemand cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan gebedsvlaggetjes. Deze Tibetaanse vlaggetjes zijn voor geluk, voorspoed en welzijn. Alle vlaggen en ook de kleding die hierbij Hindi & Bindi te bestellen zijn, zijn uniek. Alles is met de hand gemaakt en dat is juist zo mooi. Hierdoor kunnen de kleuren wel afwijken van de plaatsjes online, maar dat maakt de kwaliteit zeker niet slechter. 

Een bestelling wordt al binnen één of twee werkdagen geleverd. De verzending is geheel gratis, mits het totaalbedrag boven de €50,- uitkomt. Breng ook een bezoek aan deze geweldige webshop vol met unieke en eerlijke producten uit India.