Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Huiskamer hanglampen

Een huiskamer moet een gezellige, huiselijke sfeer hebben. Verlichting is daarbij is erg sfeerbepalend. Hoe kies je de sfeervolste woonkamer verlichting? Wij helpen je daarom graag een handje verder. Dat is de reden dat we je wat meer informatie willen geven.

Hanglampen voor boven de tafel

De eettafel is vaak een gezellige plek in de woonkamer. Allereerst is dit belangrijk: Dezelfde interieurstijl moet aangehouden worden voor zowel de eettafel als de verlichting. Een design lamp zal zeker niet misstaan boven een moderne tafel. Een verschillende stijl voor de lamp boven de eettafel kan het hele interieur verpesten. Ook moet de lamp niet te groot zijn voor de tafel. Het is belangrijk om deze twee dingen in je achterhoofd te houden. Op deze manier zal lampen kopen altijd een succes worden.

Huiskamer lampen met LED

De verlichting met LED wordt steeds populairder. Een LED hanglamp is dan ook een verstandige keuze. Met LED lampen doe je niet alleen het milieu minder schade aan. Je bent minder kwijt aan energiekosten. Ook geven LED lampen niet meer zo kil licht als ze eerst deden. Het zou dus stom zijn om niet voor LED te kiezen.

Plafond verlichting

We associëren plafondlampen vaak met de saaie ronde plafonnières. Echter, het assortiment plafondlampen is uitgebreid. Er bestaan tegenwoordig ook bijvoorbeeld plafondlampen met stoffen kap. Het is echter wel dat de oude, originele plafonnières nog het best worden verkocht. Maar waarom zijn plafondlampen nog steeds zo populair? Ten eerste hebben deze lampen een heel neutraal uiterlijk. Door de ronde vorm wordt het licht van de plafondlamp vele malen gebroken. Hierdoor is het mogelijk dat een enkele plafondlamp een hele ruimte kan verlichten.

Meer weten over lampen

Wij raden je aan om genoeg informatie in te winnen voor je aankoop. Zo weet je zeker dat je de juiste lamp kiest. Voor meer informatie over bijvoorbeeld hanglampen kan je terecht bij verschillende websites.

Bron van dit artikel : http://www.steinhauer.nl/lampen-verlichting/hanglampen