Wonen en Interieur Blog

Woning en Tuin

Kranen badkamer

Kranen badkamer in alle soorten en maten

Het zoeken naar kranen badkamer kan soms best lastig zijn. Dat is, het vinden van precies de juiste kraan voor een ruimte die als een fijne plek in het huis moet voelen voor een ieder die er woont, kan een hele klus zijn. Dit is met name het geval als je niet weet waar je moet beginnen, of als je een heel specifiek idee in je hoofd hebt over de soort kraan die je wilt hebben. Daarnaast is het mogelijk dat je er niet slechts één wilt kopen, maar dat je er gelijk meerdere wilt aanschaffen terwijl de kranen badkamer samen wel één geheel blijven vormen. Gelukkig is er zoiets als Van Heck Badkamers. Op de website van Van Heck Badkamers kun je kranen badkamer in verschillende stijlen vinden, voor verschillende doeleinden. Zo tref je op deze site onder andere de volgende typen kraan aan:

  • voor de douche
  • voor het bad
  • voor de wastafel

Dat zijn de standaard locaties waar een kraan nodig is. Maar behalve die drie ‘vormen’ zijn er bij Van Heck op het gebied van kranen badkamer heel veel dingen mogelijk. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de internetsite van deze kranenspecialist. Wat voor stijl zoek je? En is de rest van de ruimte al volledig ingericht, zodat met het toevoegen van de kranen badkamer en toilet helemaal af zijn? Of sta je nog aan het begin van de inrichting of de renovatie en wil je eerst wat ideeën opdoen voordat je overgaat op het aanschaffen van kranen badkamer? Al deze scenario’s zijn mogelijk en voor al deze situaties kun je online een blik werpen op de site van Van Heck. Wie weet wat voor pareltjes je er allemaal aantreft.

Kies Van Heck voor kranen badkamer

Naast kranen badkamer kun je bij Van Heck nog veel meer vinden. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren, baden en badmeubels. Of aan toiletten en wastafels. Het grote assortiment van deze badkamerkranen specialist maakt het een bijzonder geschikte omgeving om inspiratie op te doen voordat je deze belangrijke ruimte in je huis een make-over gaat geven. Misschien heb je wel net een nieuw huis gekocht, een nieuwbouwwoning, waarin bepaalde ruimtes zoals de keuken en/of badkamers en toilet nog helemaal geïnstalleerd moeten worden. Dan is het zeker een goed idee om wat rond te neuzen op de interessante website van Van Heck. Zoals gezegd, ben je hier voor allerlei kranen badkamer helemaal aan het juiste adres. Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten en je in het kort een idee te geven van de kranen badkamer die je bij Van Heck kunt vinden, en met name de verschillende stijlen die op de website worden aangeboden, zullen we hieronder een kort overzicht en een toelichting geven van de kranen badkamer van Van Heck. De diverse stijlen zijn zoal onder te verdelen in de volgende klassen of stijlen:

  • de nostalgische kraan
  • de landelijke kraan
  • de Engelse kraan
  • de moderne kraan
  • de douchekraan
  • de klassieke kraan
  • de badkraan

Je zult zien dat de website van Van Heck een overzichtelijke site is met afbeeldingen van de verschillende kranen badkamer. In deze tekst zullen we de hierboven genoemde stijlen bovendien even kort toelichten, om het plaatje nog een beetje verder in te kleuren.

Korte toelichting per stijl

De nostalgische kranen badkamer zijn het best te classificeren als een (wat stijl betreft, de kraan zelf is natuurlijk splinternieuw en ziet er ook prachtig nieuw uit) ‘oude’, koloniale variant van de waterkraan. Deze soort kraan heeft trekjes uit het koloniale tijdperk, met witte handvatten en glooiende vormen. De landelijke kranen badkamer zijn er weer in verschillende subcategorieën. Van een variant die iets meer neigt naar een moderne kraan tot de variant die meer naar een klassiekere versie trekt. Het is mogelijk wastafelkranen en badkamerkranen te bestellen. De Engelse kranen badkamer hebben traditionele vormen en een uitstraling die meer past in een (zoals de naam uiteraard al zegt) Engels uitziende omgeving. De moderne kranen badkamer zijn allemaal wat strakker vormgegeven en hebben minder traditioneel klassieke trekjes dan de voorgaande stijlen. Hiervan zijn ook douchekoppen te koop. Wat betreft de douchekranen biedt Van Heck ook een zeer uitgebreid assortiment aan. Online kun je overigens van alle producten die te koop zijn foto’s bekijken om te helpen bij de beeldvorming. De douchekranen vind je als inbouwkranen, mengkranen en met bijbehorende douchekoppen, enzovoort. De klassieke kranen badkamer zien eruit als het soort kraan dat je zou tegenkomen in een ietwat meer ouderwetse stijl badkamers. Natuurlijk voldoen ze wel aan alle moderne luxe waar we vandaag de dag aan gewend zijn. Het gaat hierbij met name om het uiterlijk van de kraan die klassiek is en niet over wat de kraan ‘kan’. In deze categorie zul je op de website ook diverse spiegels aantreffen. Van Heck heeft ook verscheidene badkranen die je op internet kunt bekijken. Zoals je ziet heeft deze specialist op het gebied van kranen badkamer heel veel te bieden. En het handige is dat je de producten onmiddellijk online kunt bestellen als je gevonden hebt wat je zocht. Daarnaast heeft Van Heck ook een heel aantal showrooms waar je de producten kunt komen bekijken om een nog beter beeld te krijgen. Het deskundige personeel kan je dan bovendien voorzien van de nodige informatie en tips, wat het aanschaffen van een badkamerkraan natuurlijk stukken plezieriger maakt.

Bron van dit artikel : http://www.vanheckbadkamers.nl/badkamerkranen/

Comments are disabled.