Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Kunststof gietvloeren voor de lange termijn

 

Een nieuwe vloer voor een woning kiezen is een beslissing die niet over één nacht ijs gaat. Met name als u voor langere tijd een woning gaat betrekken is het verstandig om goed over het type vloer na te denken. Ook als u nu een vloer heeft die niet lang genoeg mee gaat dan vindt u hier waardevolle informatie die u kunt gebruiken als u een keuze voor een nieuwe kunststof gietvloer moet maken.

Welke vloeren gaan niet lang mee?

Gek genoeg gaan de meest populaire vloeren in woningen niet erg lang mee. De meest vloeren in woningen zijn namelijk laminaat of gewoon houten vloeren. Dit zijn mooie en vaak ook sfeervolle vloeren maar het nadeel is wel dat ze een levensduur van slechts een aantal jaar kennen. Daarnaast zijn deze vloeren niet erg stevig waardoor er snel deuken kunnen ontstaan bijvoorbeeld.

Welke vloeren gaan wel lang mee?

Als u een vloer nodig heeft die wel lang mee gaat dan kunt u het best kiezen voor een kunststof gietvloer. Dit zijn stevige vloeren die bestaan uit verschillende epoxy (hars) lagen. De vloeren zijn extra sterk door deze mix van verschillende lagen hars. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met een coating en een kleur naar wens. De gietvloer kent bovendien keen randen waardoor er geen rommel en vocht doorgelaten wordt.

Kies een gietvloer

Meer Gietvloer tips vindt u op deze website. Zoals duidelijk zal zijn adviseren we u in dit artikel om te kiezen voor een gietvloer voor uw woning. Naast de bovengenoemde voordelen zijn deze vloeren ook nog eens eenvoudig in het onderhoud. Wat wilt u nog meer?

 

Bron van dit artikel : http://www.kunststof-gietvloer.nl