Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Mooie interieur

Voor een mooie interieur, heb je helemaal geen interieurdesigner nodig, want dit kan je heel goed zelf doen. Je hebt er alleen wat handige tips bij nodig. Doorstroom

 

Bij het inrichten van de interieur is het vooral dat alles heel mooi doorstroom en mooi in evenwicht blijft, dit word ook wel Feng Shui genoemd. Het is een principe voor het inrichten van het huis en word ook vaak toegepast door bekende interieurdesigners. Je moet de ruimtes zo verdelen dat er genoeg open ruimte overblijft en dat alles goed kan doorstromen. Voor meer informatie over het interieurdesign kan je ook een kijkje nemen, op de blog van de interieurblogger.

 

Lees en kijk naar veel voorbeelden

 

Het is heel moeilijk om Feng Shui onder de knie te krijgen lees dus veel en kijk naar voorbeelden van mensen, dat al hun huis Feng Shui hebben ingericht. Deze inrichting zal je niet alleen een hele mooie interieur opleveren, maar het zal je ook een relaxte gevoel geven. Een Feng Shui interieur is namelijk heel erg rustgevend, omdat alles in perfecte balans is met elkaar. Wanneer je het voor elkaar hebt gekregen, zal je dit effect dan ook meteen merken en zal je huis meer als een thuis voelen.

Bron van dit artikel : http://interieurblogger.nl/