Wonen en Interieur Blog

Woning en Tuin

Ontspannen in de stoomcabine

Een stoomcabine voor twee

Een stoomcabine is een heerlijke manier om tot rust te komen en te ontspannen. Nog gezelliger is het om dit met zijn tweeën te doen. Een stoomcabine voor twee geeft u de mogelijkheid om samen met een vriendin, zus of partner te genieten van de weldaad van stoom en massage. Bij www.sanitairtotaal.nl is het mogelijk dit product aan te schaffen voor een scherpe prijs. Doordat wij geen tussenhandel hebben en met een aantal vaste fabrieken een samenwerking hebben, kunnen wij van SanitairTotaal u fantastische producten aanbieden tegen scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan onze Mocoori stoomcabine voor twee personen in de SHA serie. Mineraalmarmer, een thermostaatkraan, LED-verlichting, heldere zijpanelen en een wit achterpaneel zijn slechts enkele van de vele kenmerken van deze geweldige cabine.

Ontspannen in de stoomcabine

Alsof de stoom op zichzelf nog niet genoeg is om te ontspannen, biedt onze stoomcabine u nog vele extra’s. Hieronder een korte impressie:

 

  • Lichtsterkte en kleur zijn instelbaar
  • Kleurvariabele LED sterrenhemel
  • Aansluiting voor cd, MP3, iPod en iPhone
  • 6 rugjets voor een watermassage.

 

De hoge temperatuur in combinatie met de luchtvochtigheid zorgen ervoor dat u gaat zweten. Naast het stomen kunt u via een omstelkraan kiezen voor een ontspannende voetmassage of massagestralen. Na afloop kunt u een lauwe of koude douche nemen om af te koelen, bovendien is dit erg goed voor de gezondheid. Het zorgt er ook voor dat u de badkamer in kunt stappen zonder al te veel last te hebben van condens.

Onderhoud

De stoomcabine is bovendien makkelijk in het onderhoud. Het ozon desinfectie systeem zorgt ervoor dat er geen kans op bacteriën of legionella is. Met eenvoudige schoonmaakazijn of een zachte allesreiniger kunt u de cabine vervolgens zelf reinigen. Meer informatie over deze geweldige stoomcabine vindt u op onze website of kom eens langs in de showroom.

Bron van dit artikel : http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/

Comments are disabled.