Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Plafondlampen

Mooie plafondlampen

Onlangs zijn mijn vriendin en ik verhuisd naar een groot huis aan de rand van Groningen. We willen hier toch wel een lange tijd gaan wonen en hebben er dan ook rekening mee gehouden dat we extra kamers overhouden voor het geval we kinderen krijgen. En die liggen zeker in de planning. Het is dan ook een koophuis en mijn vriendin en ik gaan volgend jaar trouwen. Omdat we flink hadden gespaard voor de verhuizing konden we flink uitpakken. Dat was ook wel nodig want we kregen het huis leeg opgeleverd. Deze tekst gaat voornamelijk over de mooie plafondlampen die we hebben weten te vinden maar voordat we deze plafondlampen daadwerkelijk konden gaan ophangen was het nog wel even zweten geblazen. We begonnen met de basis. Dat wil zeggen: verven, verven en nog eens verven. Toen de vloer er in en de keuken inbouwen. Gordijnen ophangen, kasten bouwen en de meubels plaatsen. Zolang het grote spul maar gedaan was, dan kon het vullen van de kasten beginnen. Net als het inrichten van het huis. Dat is veel leuker om te doen omdat dit veel minder vermoeiend en veel persoonlijker is. Over de plafondlampen hadden we al nagedacht toen we nog samenwoonden in onze kleine appartementje. Daar hadden we slechts twee plafondlampen en een hoop staande lampen die vaak omvielen. Ons nieuwe huis heeft gelukkig in elke kamer wel een aantal mogelijkheden om plafondlampen te plaatsen dus die keus was snel gemaakt. We moesten toen nog wel op zoek naar een goede leverancier van plafondlampen. Dus gingen we maar weer eens op pad. Eigenlijk konden we niet zo snel iets vinden en dat viel ons best tegen. Of het was enorm duur, of het was uitverkocht. Er was altijd wel iets aan de hand. Ten einde raad gingen we maar eens op het internet snuffelen, zo waren we ook al aan onze keuken gekomen, en zo kwamen we uit op directlampen.nl. Er ging een wereld voor ons open. We hadden er zo bijvoorbeeld nog nooit bij stil gestaan dat er zoveel verschillende soorten lampen bestaan. En daar vonden we een aparte sectie getiteld: plafondlampen.

Leuke plafondlampen

Spullen bestellen via het internet doen wij eigenlijk al jaren. U bent ongetwijfeld ook wel bekend met de grote online aanbieders van dvd’s, muziek en elektronische spulletjes. Of de grote bekende warenhuizen voor kleding. En wat te denken van de marktplaatsen en veilingssites waar u voor weinig geld aan mooie spullen kunt komen? Op zich was het best vreemd dat we er zo laat aan dachten om eens het internet te gaan gebruiken voor de plafondlampen van onze dromen. Via de bovengenoemde website hebben we erg mooie plafondlampen weten te vinden die ze gelukkig allemaal op voorraad hadden. Dat scheelt nogal want zo konden we ze binnen een paar dagen opwachten bij ons nieuwe huisje en konden we ze in een middag allen aan het plafond bevestigen. We kregen er zelfs een handleiding bij dus dat maakte het helemaal makkelijk. Het is nog een heel karwei om ze aan het plafond te bevestigen. Gelukkig maar dat onze vaders hielpen en zij hebben natuurlijk al vele jaren ervaring met dit werk. Op dergelijke momenten ben je al helemaal blij dat je een goede en lieve familie hebt. Dat hebben we tijdens de verhuizing keer op keer gemerkt. En zo hebben we nu in elke kamer plafondlampen hangen tot onze volle tevredenheid. We hebben trouwens niet alleen plafondlampen gekocht via deze site maar zijn ook direct overgegaan tot de aankoop van onder andere:

  • spots voor in de keuken
  • wandlampen voor in de slaapkamer en studeerkamer
  • bureaulampen voor in de studeerkamer
  • kinderlampen voor de toekomst. Deze hebben we eerst opgeslagen in onze garage maar we konden ze niet laten liggen

Een absolute aanrader

Bent u niet echt een buitenmens of houdt u niet zo van shoppen? Dan is deze site absoluut een aanrader als u op zoek bent naar plafondlampen of eigenlijk welk type lamp dan ook. Wij werden hier zeker niet teleurgesteld. De service is erg goed, dat moeten we absoluut nog eventjes vermelden, we hadden namelijk nog wat vragen over het materiaal waarvan specifieke plafondlampen vervaardigd zijn en hebben daarom een mail gestuurd naar de webeigenaren. We kregen diezelfde middag al een uitgebreide beschrijving terug. Mocht je niet zo van het mailen zijn, dan kan je ze ook even opbellen of zelfs langsgaan bij hun kantoor in Veenendaal. Dan kunt u misschien wel een kijkje nemen in hun showroom die vast en zeker volhangt met plafondlampen. Wij komen hier waarschijnlijk binnenkort nog wel terug want we willen ook graag plafondlampen kopen voor een stel dat onlangs is gaan samenwonen. Ze hebben nogal wat nieuwe spulletjes nodig dus dit lijkt ons een zeer geschikt cadeau voor hun housewarming feestje. En met mijn ervaring kan ik die plafondlampen direct bij hen gaan ophangen. Al met al kunnen wij deze site alleen maar bij u aanraden. Ook als u wat moeite hebt met dit moderne medium, dan zal het u zeker mee gaan vallen om hier lampen uit te zoeken en te bestellen. Leest u vooral eens een van de vele positieve reviews van tevreden klanten die u voor zijn gegaan. Door hen te volgen via de nieuwsbrief en de sociale media kunt u tevens op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod en komt u soms sprankelende kortingen tegen. Zo komen wij in ieder geval aan goede en goedkope lampen.

Bron van dit artikel : http://www.directlampen.nl/plafondlampen